Kategorier
Enkel betalning med:
Hos hos kan du betala med kort, direktbetalning via din internetbank, mot faktura eller dela upp betalningen
Alla leveranser med:
Alla leveranser med Posten
Fri frakt på allt & öppet köp i 90 dagarDemeyere Kastrull, 1.0 liter, 14cm, med lock, John Pawson

30 års garanti

Demeyere Kastrull, 1.0 liter, 14cm, med lock, John PawsonKlicka för större bild  Fler bilder   (klicka för större bild)

Demeyere Kastrull, 1.0 liter, 14cm, med lock, John PawsonDemeyere Kastrull, 1.0 liter, 14cm, med lock, John PawsonDemeyere Kastrull, 1.0 liter, 14cm, med lock, John Pawson
Demeyere Kastrull, 1.0 liter, 14cm, med lock, John PawsonDemeyere Kastrull, 1.0 liter, 14cm, med lock, John PawsonDemeyere Kastrull, 1.0 liter, 14cm, med lock, John Pawson
Demeyere Kastrull, 1.0 liter, 14cm, med lock, John Pawson

Kastrull med lock från Demeyere, 1 liter, 14cm, John Pawson

En kastrull med lock från Demeyere ur John Pawson serien som kommer med hela 30 års garanti. Den ultimata kastrullen för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkad för att hålla livet ut.

Det här är Demeyeres mest exklusiva serie med grytor och kastruller för dig som vill ha det absolut bästa. Designade av den brittiska kändisarkitekten John Pawson. Kombinationen av funktionell komplexitet och  överlägsen kvalitet ger serien en unik och nutida karaktär och känsla. Kastrullen är uppbyggd med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion som sprider värmen effektivt ända upp i kanterna.

  • Demeyere kastrull John Pawson
  • Den ultimata kastrullen
  • 30 års garanti
  • 7-lagers material för bästa värmespridning
  • Tjock TriplInduc botten
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  • Stabilt handtag som ej leder värme

Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl där varje kärl är anpassat efter sitt unika användningsområde.

Läs mer om produkten nedan
2299 kr


Fri frakt inom Sverige

Öppet köp i 90 dagar

<strong>Leveranstid:</strong> 1-6 arbetsdagarLeveranstid: 1-6 arbetsdagar

Erbjudande!
Handla för 1000 kr och få en
kockhandduk på köpet!


Alla leveranser med:Alla leveranser med Posten

Demeyere Kastrull 1.0 liter, 14cm, med lock, John Pawson

Välkommen till Sveriges största utbud av Demeyere!


En kastrull med lock från Demeyere ur John Pawson serien som kommer med hela 30 års garanti. En riktigt bra allround kastrull som passar de flesta ändamål.

Demeyeres mest exklusiva serie!
Det här är Demeyeres mest exklusiva serie med grytor och kastruller för dig som vill ha det absolut bästa. Designade av den brittiska kändisarkitekten John Pawson. Kombinationen av funktionell komplexitet och  överlägsen kvalitet ger serien en unik och nutida karaktär och känsla.

Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är den ultimata kastrullen för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är en kastrull som är framtagen för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att den kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

Kastrullen är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör kastrullen nästan lika lättdiskad som en teflonkastrull, men med skillnaden att den här kastrullen kommer att hålla livet ut. Kokkärlet är tillverkat med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna.

Det är viktigare med en bra kastrull och gryta än en dyr spis!

Kastrullen är av allra högsta kvalitet med lock av rostfritt stål. Den är utvecklad för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Kokkärlet har dessutom Demeyeres unika TriplInduc botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men kastrullen kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat. Det rostfria locket sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i kastrullen och att vattnet kondenser tillbaks ner i kastrullen vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

Mått och specifikationer:
Diameter toppen: 14 cm ∅ (överkant till överkant)
Diameter botten: 14 cm ∅
Volym: 1.0 liter
Höjd: 7 cm
Lock: MedföljerVideo - Demeyere koka utan vatten


Lock med perfekt tillslutning
Locket är tillverkat i rostfritt stål och har en perfekt passform som håller tätt vid kanterna. Ett bra och väl passande lock ser till att du spar dels värme och energi och därigenom även kortar ner tillagningstiderna. Det går åt ungefär 2,8 gånger mer energi om man tillagar utan lock eller med ett lock som är för lätt. En god tillslutning ser också till att ångan hålls kvar i kastrullen och därmed är det också möjligt att tillaga hälsosamma måltider.

Den perfekta botten
Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att kastrullen fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

Den perfekta botten

Praktisk och droppfri hällkant
Kastrullen har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

Lätt att rengöra
Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav detta kokkärl har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar kokkärlet på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

 

Funktioner

 

Övriga funktioner

För elektriska spisar


För vanliga elektriska hällar

 

18/10 Rostfritt stål


Tillverkad av 18/10 rostfritt stål

För keramiska hällar


För keramiska hällar

 

Diskmaskinsäker


Kan diskas i diskmaskin

För induktionshällar


För induktionshällar

 

Kan användas i ugnen


Kan användas i ugnen

För gasspisar


För gasspisar

 

Reptåligt ytskikt


Reptåligt ytskikt

   Tätslutande lock


Tätslutande lock

   Droppfri hällkant


Droppfri hällkant


Mer information om kastruller och matlagning:
Klicka på nedan direktlänkar för ytterligare information om Demeyere samt Prokökskolan med information, tips och idéer om vad du bör tänka på vid valet av vilken kökskniv du ska köpa eller hur du sköter om dina köksknivar på bästa sätt. Här hittar du även videos och information om hur du slipar dina knivar med en knivslip, slipsten eller skärpstav.

I Prokökskolan hittar du även utförliga instruktionsfilmer från Global knivskolan där du lär dig allt från hur man styckar en lammsadel eller en kyckling till hur man hackar lök som proffsen. Nu är det dags för dig att bli stjärnan i köket!

Mer information Video: Att laga mat med Demeyere kastruller och grytor
Mer information Mer information om: Köpguide kastruller och grytor
Mer information Faktablad: Demeyere John Pawson serien (pdf)
Mer information Faktablad: Demeyere induktion
Mer information Faktablad: Att laga mat med Demeyere (pdf)
Mer information Köpguide & information: Prokökskolan - Information, köpguider och instruktionsfilmer


Visa alla produkter i kategorin--> Demeyere kastruller & grytorNedan hittar du även tillbehör och olika alternativ till produkten

<strong>Leveranstid:</strong> 1-6 arbetsdagarLeveranstid: 1-6 arbetsdagar  med fraktfri leverans med Posten inom Sverige.

Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Alla leveranser sker med Posten.

Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.
Öppet köp och Ångerrätt
Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto.

Garantier
Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.


Produktattribut
Serie:
Storlek (diameter överkant):
Typ av kokkärl:
Volym (liter):

Tillbehör & Alternativ

 
Demeyere Gryta, 5.2 liter, 24cm, med lock, John Pawson
 
Demeyere Kastrull, 2.2 liter, 18cm, med lock, John Pawson
 
Demeyere Stekgryta Oval, 4,5 liter, 33x21cm, med lock, Apollo
 
Demeyere Kastrull, 1.5 liter, 16cm, med lock, John Pawson
 
Demeyere Gryta, 3.0 liter, 20cm, med lock, John Pawson
 
Demeyere Gryta Hög, 8.0 liter, 24cm, med lock, John Pawson
 
Demeyere Kastrull, 3.0 liter, 20cm, med lock, John Pawson
 
Demeyere Kastrull, 1.0 liter, 14cm, med lock, John Pawson
 
Demeyere Gryta, 2.2 liter, 18cm, med lock, John Pawson
 
Tillbaka