Fissler Gryt & Kastrullset 5 delar, Solea - Fissler - Grytor & Kastruller
Allt för hemmakocken och köksproffset
Allt för hemmakocken och köksproffset
Allt för hemmakocken och köksproffset
Telefon kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Fissler Gryt & Kastrullset 5 delar, Solea Zoom

  More Views

  Läs mer om produkten nedan
  och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Fissler Gryt & Kastrullset 5 delar, Solea

  Fissler - Art.nr: FI-1612005000

  9 295 kr
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar
  Prisgaranti 30 dagar

  Gryt och kastrullset i 5 delar från Fissler, Solea

  Ett gryt och kastrullset i fem delar innehållande fyra grytor med lock samt en kastrull från Fissler ur Solea serien som passar de flesta ändamål. Kokkärlen i setet har satts samman för att komplettera varandra på bästa sätt.

  Kokkärlen är i stort sett helt outslitliga oavsett hur mycket man använder dom och därav är dessa kokkärl en favorit i det professionella köket. Grytorna och kastrullen har en tjock botten som minimerar risken att ingredienserna bränner fast. Kokkärlen kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktion.


  • Tjock Cookstar-botten för jämn värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll


  Produktbeskrivning

  Fissler Gryt & Kastrullset, 5 delar, Solea

  Ett set med fyra grytor och en kastrull ur Solea serien från tyska Fissler. En perfekt kombination av kokkärl som har satts ihop för att på bästa sätt kunna komplettera varandra. Riktigt bra allround grytor och kastruller i rostfritt stål.

  Fissler Solea kombinerar individuell design med praktiska funktioner. De koniskt formade grytorna är stapelbara och är tillverkade av rostfritt stål med en härlig satin-finish. Kokkärlen fungerar på all typer av spishällar, inklusive induktion.

  Passande glaslock med rostfritt handtag medföljer samtliga grytor, men ej till kastrullen eftersom ett av grytlocken passar även kastrullen. Glaslocken kan fästas var som helst på kanten av grytorna vilket är praktiskt vid till exempel omrörning.

  Detta set innehåller följande delar:
  Fissler Gryta, 20cm, 3.2 liter
  Fissler Gryta, 24cm, 5.1 liter
  Fissler Gryta låg, 20cm, 2.3 liter
  Fissler Gryta, 16cm, 1.9 liter
  Fissler Kastrull, 16cm, 1.4 liter

  Den tjocka botten ger en effektiv och jämn värmespridning ända upp i kanterna, vilket minimerar risken att ingredienserna bränner fast. Kokkärlen fungerar på alla typer av spishällar, inklusive induktion. Invändigt finner man både måttskala och avrundad botten för praktisk användning. Kokkärlen har en bred droppfri hällkant och handtag med värmesköldar som minimerar överföring av värme. Glaslocken sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i kokkärlet och att vattnet kondenser tillbaks ner i grytan vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  • Tjock botten för jämn och effektiv värmespridning
  • Cookstar-botten vilket gör att kokkärlen kan användas på alla typer av hällar, inklusive induktion
  • Måttskala och droppfri hällkant
  • Värmeskyddande handtag
  • 5 års garanti
  • Tillverkade i Tyskland

  Svenska kocklandslaget använder Fissler
  Den genomgående röda tråden i Fisslers koncept är att kokkärlen fungerar på alla typer av hällar, extra tjock botten för perfekt värmespridning, handtag med värmesköldar som minimerar överföring av värme, måttskala på insidan och droppfri hällkant. Kokkärlen har en väl genomtänkt design. Gör som det svenska kocklandslaget, använd Fissler grytor och kastruller.

  Exklusivt och oöverträffat
  Det blir inte bättre än så här. Fisslers kastruller och grytor är bland det finaste man kan sätta på en spis. Det gedigna kvalitetsarbetet märker du snabbt i form av en rad användarfördelar som du snart får svårt att leva utan, samt att du får alltid ett bra tillagningsresultat med Fissler. Alla grytor och kastruller är tillverkade i 18/10 rostfritt stål av högsta kvalitet. De har dessutom en extra tjock botten för bästa värmeegenskaper och energibesparing. Kokkärlen kan både användas i ugnen samt köras i diskmaskin.

  Egenskaperna som gjort Fissler kända i det professionella köket är resultatet av en unik tillverkningsmetod. Först centreras stålet och aluminiumskiktet för botten som sedan förvärmas till 600 grader. Därefter pressas de olika lagren ihop med ofantliga 1600 tons tryck till en färdig botten. Aluminiummaterialet förenas med det rostfria stålet över hela ytan. Resultatet är en stabil botten med snabb och mycket jämn värmespridning.

  Det är viktigare med en bra kastrull och gryta än en dyr spis!

  Mått och specifikationer - Gryta 1:
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Volym: 3.2 liter
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Gryta 2:
  Diameter toppen: 24 cm ∅ (överkant till överkant)
  Volym: 5.1 liter
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Gryta 3:
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Volym: 2.3 liter
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Gryta 4:
  Diameter toppen: 16 cm ∅ (överkant till överkant)
  Volym: 1.9 liter
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Kastrull:
  Diameter toppen: 16 cm ∅ (överkant till överkant)
  Volym: 1.4 liter
  Lock: Medföljer inte

  Lock med perfekt tillslutning
  Glaslocken har en perfekt passform som håller tätt vid kanterna. Ett bra och väl passande lock ser till att du spar dels värme och energi och därigenom även kortar ner tillagningstiderna. Det går åt ungefär 2,8 gånger mer energi om man tillagar utan lock eller med ett lock som är för lätt. En god tillslutning ser också till att ångan hålls kvar i grytan och därmed är det också möjligt att tillaga hälsosamma måltider.
  Kokkärlen har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

  Leverans
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.

  30 dagars prisgaranti
  Hos oss skall du alltid känna dig trygg med ditt köp och veta att du alltid betalar rätt pris. Skulle du mot förmodan hitta en identisk produkt billigare hos en annan svensk återförsäljare inom 30 dagar från inköpsdatumet, betalar vi tillbaka mellanskillnaden på produkten.