Kundtjänst Telefon 021-444 00 60
Köpguider
Kategorier
Enkel betalning med:
Hos hos kan du betala med kort, direktbetalning via din internetbank, mot faktura eller dela upp betalningen
Alla leveranser med:
Alla leveranser med Posten
Fri frakt på allt & öppet köp i 30 dagarPorsche Universal/fruktkniv liten 12cm P19


Porsche Universal/fruktkniv liten 12cm P19Klicka för större bild  Fler bilder   (klicka för större bild)

Porsche Universal/fruktkniv liten 12cm P19Porsche Universal/fruktkniv liten 12cm P19Porsche Universal/fruktkniv liten 12cm P19

Universalkniv / fruktkniv 12cm från Porsche

En allsidig universalkniv/fruktkniv som kan användas till det mesta i köket såsom att skala, hacka, skiva, garnera, putsa kött och mycket mer.

 • Universalkniv / fruktkniv
 • Knivbladets längd 12cm
 • Design av F.A. Porsche
 • Ergonomiskt handtag
 • Mycket vass

Porsche knivarna är en serie köksknivar med unik utformning för bästa komfort. Den unika designen som har tagits fram i samarbete med professionella kockar gör att knivarna står i en klass för sig.

Det platta och breda handtaget passar perfekt mot handflatan samt fingerstoppen ser till att inte handen glider ner mot knivbladet.

Läs mer om produkten nedan
Ord. pris: 649 kr
545 kr


Fri frakt inom Sverige

Öppet köp i 30 dagar

<strong>Leveranstid:</strong> 1-6 arbetsdagarLeveranstid: 1-6 arbetsdagar

Erbjudande!
Handla för 1000 kr och få en
kockhandduk på köpet!


Alla leveranser med:Alla leveranser med Posten

Porsche P19 Liten universal / fruktkniv, 12cm

En bra allsidig universal och fruktkniv med smitt knivblad som kan användas till det mesta så som för att skala, skiva, hacka, garnera, putsa kött, tranchera och mycket mer.

Porsche knivarna i Type 301 serien är en ny serie köksknivar vars design saknar motstycke. Knivarna står i en klass för sig. Det tog F.A. Porsche Design fyra år att utveckla den ergonomiska designen i samarbete med professionella kockar. Handflatan är platt och därför blev även handtaget platt.

 • Knivbladets längd: 12cm
 • Högkvalitativt stål - Japanskt högkvalitativt type 301 stål i bladet
 • Ergonomiskt handtag - Designat av F.A. Porsche
 • Unikt grepp - För perfekt balans och kontroll
 • Slät övergång - Sömlös övergång mellan knivblad och handtag
 • Behåller skärpan – Knivarna är slipade med 15 graders slipvinkel för bästa skärpa och hållbarhet.

Bladet och skaftet är integrerade i varandra - metallpärlan på vardera sidan av kniven markerar vart skaftet slutar och ger dig dessutom ett suveränt tumme/pekfinger grepp. Det exceptionellt breda skaftet sitter som gjutet mot handflatan.

Slipning:
Porsche knivarna kommer ut från fabriken i Japan med en väldigt vass egg. För att bibehålla den vassa eggen, bör knivarna dock ibland slipas. Det finns många olika slags slipverktyg och de varierar i hur lättanvända och bra dom är.

Det är rekommenderat att man med jämna mellanrum slipar knivarna med en våt- eller keramisk slipsten. Mellan slipningarna är det rekommenderat att man använder en keramisk eller diamantslipstav för att underhålla den vassa eggen.

Eftersom slipning med skärpstav och slipsten kan vara lite svår att bemästra i början, finns det andra enkla och effektiva sliphjälpmedel så som MinoSharp Våtslip MC-550. Denna slip har 3 olika keramiska sliphjul, vilket gör att du får ett bra resultat samt att den är väldigt enkel att använda på alla typer av Porsche knivar förutom tandade och deba slipade knivar.

MinoSharp Våtslip MC-550 blev bäst i test i dels LagaLätt och dels hos Smartson.

Mer information om köksknivar och matlagning:
Klicka på nedan direktlänkar för ytterligare information om köksknivar samt Prokökskolan med information, tips och idéer om vad du bör tänka på vid valet av vilken kökskniv du ska köpa eller hur du sköter om dina köksknivar på bästa sätt. Här hittar du även videos och information om hur du slipar dina knivar med en knivslip, slipsten eller skärpstav.

I Prokökskolan hittar du även utförliga instruktionsfilmer där du lär dig allt från hur man styckar en lammsadel eller en kyckling till hur man hackar lök som proffsen. Nu är det dags för dig att bli stjärnan i köket!

Mer information Köpguide & information: Prokökskolan - Information, köpguider och instruktionsfilmer


Visa alla produkter i kategorin--> Porsche knivarNedan hittar du även tillbehör och olika alternativ till produkten

<strong>Leveranstid:</strong> 1-6 arbetsdagarLeveranstid: 1-6 arbetsdagar  med fraktfri leverans med Posten inom Sverige.

Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Alla leveranser sker med Posten.

Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.
Öppet köp och Ångerrätt
Alltid 30 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 30 dagar.
Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto.

Garantier
Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.


Produktattribut
Knivmodell:
Längd knivblad:
Tillbaka