Sous Vide
Allt för hemmakocken och köksproffset
Allt för hemmakocken och köksproffset
Allt för hemmakocken och köksproffset
Telefon kundtjänst
Kategorier

Sous Vide

Sous Vide - För ett perfekt tillagningsresultat

Sous-vide är en särskild metod vid tillagning av mat som innebär att maten tillagas i en vakuumförpackning med hjälp av en lufttät påse som därefter placeras i ett vattenbad. Vattenbadet har en specifik temperatur och med Sous-vide tekniken blir temperaturen densamma på insidan och utsidan av maten vilket gör att alla ingredienserna blir jämt tillagade och på så sätt undviker man att ingredienserna är överkokt på utsidan och underkokt på insidan. Med Sous-vide blir maten saftigare än med andra tillagningsmetoder. När man tillagar enligt Sous-vide är det viktigt att man har en vakuumförslutare så att man kan innesluta ingredienserna och vätskan i påsen som sedan ska tillagas.
Sökfilter
Varumärke
  1. Champion (1)
  2. Emerio (1)
  3. OBH Nordica (2)

Visar 4 produkter

Fri frakt på allt
Öppet köp i 90 dagar

Visar 4 produkter

Handla för 1000kr och få en kockhandduk på köpet