AMT Stekpanna 32cm, Gastroguss - Fyndhörnan
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  AMT Stekpanna 32cm, Gastroguss

  AMT Gastroguss - Art.nr: A532

  Rek. pris: 1 799 kr
  1 295 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Belagd stekpanna från AMT Gastroguss, 32cm

  Belagd stekpanna från AMT Gastroguss tillverkad i gjuten aluminium med en extremt tjock botten och en mycket effektiv non-stick beläggning som gör det lätt att jobba med stekpannan samtidigt som att inte maten bränner fast.

  Världens bästa stekpanna - Enligt det tyska Kockförbundet. En mycket allsidig stekpanna som passar till dels fettsnål stekning samtidigt som att den passar utmärkt till stekning av till exempel kött och kyckling.


  • Unik non-stick beläggning med fantastiska egenskaper
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Belagd stekpanna från AMT Gastroguss, 32cm

  Belagd stekpanna från AMT Gastroguss tillverkad i gjuten aluminium med en extremt tjock botten och en mycket effektiv non-stick beläggning som gör det lätt att jobba med stekpannan samtidigt som att inte maten bränner fast.

  Världens bästa stekpanna - Enligt det tyska Kockförbundet.

  En mycket allsidig stekpanna som passar till dels fettsnål stekning samtidigt som att den passar utmärkt till stekning av till exempel kött och kyckling. En riktigt bra allround panna helt enkelt. Stekpannan fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshällar. Det tyska kocklandslaget använder sig av AMT Gastroguss stekpannor, vilket är ett bra betyg.

  • AMT Gastroguss stekpanna
  • Diameter toppen: 32cm ∅
  • 10mm tjock botten för jämn värmespridning
  • Gjuten aluminiumstomme
  • Unik non-stick beläggning med fantastiska egenskaper
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  • Stabilt handtag som ej leder värme
  • Fri från PFOA
  • Kan användas i ugnen upp till 240°C

  När det kommer till större stekpannor som denna, är det viktigt att man har en spisplatta som täcker hela botten av stekpannan. Detta för att undvika att stekpannan kan ta skada.


  49 av de 51 tävlande kocklandslagen använde AMT i Matlagnings-OS 2012 där Sverige vann. Det är ett bra betyg som verkligen visar att detta är en riktig proffspanna som håller måttet.

  Stekpannan passar extra bra för fettsnål stekning och för mat som har tendens att fastna så som ägg, fisk eller köttfärs. Men naturligtvis kan stekpannan även användas för andra livsmedel så som kött och kyckling. En bra allround stekpanna helt enkelt.

  Stekpannan har en högkvalitativ ytbehandling i fyra lager för bästa hållbarhet och funktion. Stekpannan har även ett anti-korrosionslager som ger ett optimalt skydd mot aggressiva rengöringsmedel, fruktsyror och ättiksyra. Tack vara sin speciella uppbyggnad och med de material som använts är detta en stekpanna med låg energiförbrukning. Stekpannan kan även användas i ugnen upp till 240°C samt att den kan diskas i diskmaskin, men handdisk är att rekommendera om man vill behålla beläggningen i absolut bästa skick. Stekpannan är 100% återvinningsbar och helt fri från PFOA samt att den kan användas på alla typer av spishällar, inklusive induktion.

  En riktigt hållbar stekpanna
  Stekpannan har en otroligt robust konstruktion och den kommer med hela 25 års garanti för fabrikationsfel. För att visa hur hållbar AMT’s kokkärl är visar vi här en video när en pansarvagn kör över kokkärlet.

  Hemligheten bakom AMT och varför stekpannorna är så effektiva
  Alla stekpannor från AMT Gastroguss är handgjutna med en 10mm tjock botten som ger en jämn värmefördelning. Stekpannorna har det magnetiska materialet ingjutet i själva stommen som möjliggör att man även kan använda stekpannorna på induktionshällar. AMT har de bästa induktionsegenskaperna på marknaden när det gäller energiupptagning. Eftersom induktionsmaterialet gjuts in i stommen kan det aldrig släppa från botten och induktionshällen kan därmed mer effektivt fokuserar magnetfältet så att maximal energi överförs till botten.

  En tjockare beläggning än hos andra stekpannor
  Stekpannan har AMT’s unika non-stick beläggning med ett lager titanoxid, ett anti-korrosionslager, ett keramiskt lager och avslutningsvis ett non-stick lager. Tack vare den höga kvaliteten kan beläggningen göras tjockare och därmed får man en beläggning med högre reptålighet än hos andra stekpannor.

  Handtag som sitter fast
  Handtaget är helt skruvlöst och AMT Gastroguss garanterar att det inte kommer att glappa. Handtaget tål värme upp till 240°C i ugnen.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Kunder som köpte den här produkten köpte även

  Demeyere Stekpanna, 32cm, Proline

  Demeyere Stekpanna, 32cm, Proline

  2 525 kr
  Ställ för salt & pepparkvarn, Acryl

  Ställ för salt & pepparkvarn, Acryl

  79 kr
    
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.