Demeyere 2 x Stekpannor 28cm, Det perfekta paret DURA - Industry - Demeyere - Stekpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere 2 x Stekpannor 28cm, Det perfekta paret DURA - Industry

  Demeyere - Art.nr: 49628-48628

  Rek. pris: 4 195 kr
  3 495 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Demeyere 2 x Stekpannor 28cm, Det perfekta paret - Industry

  Den perfekta kombinationen med två stycken stekpannor som kompletterar varandra på bästa sätt och täcker de allra flesta behov i köket. Denna uppsättning från Demeyere ur Industry serien ger dig möjlighet att alltid få ett utmärkt stekresultat oavsett om du steker fettsnålt (ägg, fisk eller köttfärs) eller om du steker en köttbit som kräver högre värme. Ett väldigt bra och prisvärt set för dig som vill ha två riktigt bra stekpannor.


  • Demeyere Industry stekpannor
  • De ultimata stekpannorna
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere 2 x Stekpannor 28cm, Det perfekta paret - Industry

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Den perfekta kombinationen med två stycken stekpannor som kompletterar varandra på bästa sätt och täcker de allra flesta behov i köket. Denna uppsättning från Demeyere ur Industry serien ger dig möjlighet att alltid få ett utmärkt stekresultat oavsett om du steker fettsnålt (ägg, fisk eller köttfärs) eller om du steker en köttbit som kräver högre värme. Ett väldigt bra och prisvärt set för dig som vill ha två riktigt bra stekpannor.

  Detta set innehåller följande stekpannor:
  Demeyere Stekpanna, Industry, 28cm
  Demeyere Stekpanna, Industry Duraslide Ultra, 28cm

  För riktigt enkel matlagning:
  För att göra tillagningen så enkel som möjligt använder du den rostfria stekpannan utan beläggning för högtemperaturstekning så som när du steker en köttbit eller kyckling. När du ska steka känsligare ingredienser så som fisk, pannkaka, ägg, köttfärs, potatis och andra ingredienser som innehåller ägg, mjöl eller mjölk använder du enklast den belagda stekpannan som är avsedd för just lågtemperaturstekning. När man steker känsligare ingredienser i en rostfri stekpanna utan beläggning, då måste man vara mer exakt med värmen samt att man är noga med att smörja pannan. Men för att förenkla matlangingen och göra det riktigt enkelt, då använder du enklast den rostfria stekpannan utan beläggning för stekning på högre temperaturer och den belagda stekpannan när du ska steka på lägre temperaturer. Med detta set får du en komplett uppsättning med två stycken riktigt bra stekpannor som täcker alla behov.


  Den rostfria stekpannan utan beläggning:
  En 5-lagers stekpanna från Demeyere med fantastiska stekegenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut. Stekpannan kommer med hela 30 års garanti. Stekpannan är uppbyggd med en tjock 5-lagers botten vilket ger en effektiv och jämn värmespridning samt att värmen sprids jämnt över hela ytan ända upp längs kanterna. Stekpannan har ett stabilt handtag som är utformat för att ej leda värme. Stekpannan är behandlad med Sivinox vilket är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. När stekpannan är tillräckligt varm, sänk värmen med cirka 50%, sedan kommer stekpannan att sköta resten.

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 28 cm ∅
  Diameter botten: 22 cm ∅

  Belagd 5-lagers stekpanna från Demeyere ur Industry Duraslide Ultra serien med en mycket effektiv non-stick beläggning som gör det lätt att jobba med stekpannan samtidigt som att inte maten bränner fast. Stekpannan är uppbyggd med 5 lager på totalt 3mm ända upp till kanterna vilket ger en jämn och snabb värmefördelning utöver hela botten och ända upp i kanterna på stekpannan. Den innovativa non-stick beläggning Duraslide Ultra består av 3 lager med keramisk förstärkning vilket ger stekpannan en ökad livslängd.

  En belagd stekpanna för stekning på lägre temperaturer. Utmärkt för fettsnål stekning och för mat som har en tendens att lätt fastna i stekpannan så som livsmedel som innehåller ägg, mjöl och mjölk. Stekpannan passar även utmärkt för känsligare ingredienser så som ägg, fisk, köttfärs eller potatis. Naturligtvis kan man även steka kött och kyckling i stekpannan utan problem, men eftersom det är en belagd stekpanna är den främst avsedd för lågtemperaturstekning.

  Stekpannan är fri från PFOA samt att den kommer med 5 års garanti för tillverkningsfel. Stekpannan diskas för hand eftersom vissa maskindiskmedel innehåller frätande kemikalier som kan förstöra non-stick beläggningen. Gällande garantin så täcker den inte fall där stekpannan har överhettats regelbundet och på så sätt skadat beläggningen.

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 28 cm ∅
  Diameter botten: 22 cm ∅


  Det är viktigare med en bra stekpanna än en dyr spis!
  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kärl är anpassat efter sitt unika användningsområde


  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav dessa stekpannor har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar stekpannorna på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas. Alla Demeyeres stekpannor i Industry serien är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet.

  Värm aldrig upp en stekpanna på högsta värme, lämplig temperatur är ca 2/3 effekt. Det går att steka i olja men det är lättare att se om stekpannan är för varm om smör används.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Skötselråd för rostfria stekpannor och kokkärl utan non-stick beläggning

  Kunder som köpte den här produkten köpte även

  Demeyere Glaslock, 28cm

  Demeyere Glaslock, 28cm

  349 kr
  Demeyere Pasta & Sparrisgryta, 4.5 liter, 16cm, med lock, Resto

  Demeyere Pasta & Sparrisgryta, 4.5 liter, 16cm, med lock, Resto

  999 kr
    
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.