Demeyere Grillpanna, 28 x 28cm, Industry - Grillpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Grillpanna, 28 x 28cm, Industry

  Demeyere - Art.nr: 48728

  1 595 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Grillpanna från Demeyere, 28 x 28cm, Industry

  En räfflad grillpanna för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska stekegenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut. En perfekt grillpanna för dig som vill ha en perfekt tillagad stek. Industry serien är Demeyeres senaste och största serie med en industriell prägel och med en utmärkande kvalitet. Grillpannan har en sådan exakt värmeledning samt är Silvinox behandlad vilket resulterar i att man ej längre behöver någon non-stick beläggning.


  • Den ultimata grillpannan
  • 30 års garanti
  • 5-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Grillpanna, 28 x 28cm

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  En utmärkt grillpanna för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska stekegenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut. Grillpannan kommer med hela 30 års garanti.

  Ingen non-stick beläggning behövs längre då grillpannan har en sådan exakt värmeledning och är Silvinox behandlad. När grillpannan är tillräckligt varm, sänk värmen med cirka 50%, sedan kommer grillpannan att sköta resten.

  Industry - Demeyeres senaste och största serie
  Industry serien är Demeyeres senaste och största serie där det finns ett komplett sortiment med både stek- & kokkärl i alla storlekar. Perfekt för dig som vill ha en komplett uppsättning med både stekpannor, sauteuser och kastruller med matchande utseende och med samma höga kvalitet. Eftersom det här är en av Demeyeres huvudserier så finns det ett brett sortiment och man kan enkelt komplettera med ytterligare storlekar och modeller.

  Det här är Demeyeres största serie med kastruller, grytor, stekpannor och sauteuser. Här finns ett komplett sortiment med både kok- & stekkärl i samma serie och med samma utformning och fina prestanda.

  Det är viktigare med en bra stekpanna än en dyr spis!
  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kärl är anpassat efter sitt unika användningsområde.

  Grillpannan har en tjock botten som ger en effektiv och jämn värmespridning samt att den fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. Både botten och sidorna av grillpannan är tillverkade med flera olika lager med stål och aluminium för att garantera att värmen sprids jämnt över hela ytan ända upp längs kanterna. Grillpannan har ett stabilt handtag som är utformat för att ej leda värme.

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 28 x 28 cm
  Diameter botten: 25 x 25 cm
  Höjd: 2,5 cm

  När man steker i en rostfri grillpanna är det viktigt att tänka på vilken temperatur grillpannan har. Vid för hög temperatur kan maten fastna eller helt enkelt brännas vid. Grillpannan tål högsta värmen, men det gör inte maten. En spisplatta kan bli upp till 700 grader varm och normal stektemperatur är mellan 170 -180 grader. Vanligen är 2/3 av spisens effekt lagom för stekning medan full effekt på spisen är lämplig endast för vattenkokning.

  Den perfekta botten
  Den tjocka botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna grillpanna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar grillpannan på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Demeyeres grillpanna är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Pannan kan även diskas i diskmaskin.

  Att steka i rostfritt är som att grilla. Maten kan till en början fastna, men släpper så fort porerna har stängts. För att få den bästa stekytan är det bra om maten vänds så få gånger som möjligt. Värm aldrig upp en grillpannan på högsta värme, lämplig temperatur är ca 2/3 effekt. Det går att steka i olja men det är lättare att se om grillpannan är för varm om smör används. Grillpannan diskas med diskmedel, men den går även att köra i diskmaskin. Vid behov koka ur grillpannan med lite vatten och diskmedel.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Skötselråd för rostfria stekpannor och kokkärl utan non-stick beläggning

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.