Demeyere Gryt & Kastrullset, 3 delar, Apollo - Demeyere - Grytor & Kastruller
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Gryt & Kastrullset, 3 delar, Apollo

  Demeyere - Art.nr: DEM-GRYTSET1

  Rek. pris: 5 845 kr
  4 995 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Gryt och kastrullset i 3 delar från Demeyere, Apollo

  Ett gryt och kastrullset innehållande två grytor och en kastrull från Demeyere som kommer med hela 30 års garanti. De ultimata kokkärlen för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkade för att hålla livet ut.

  Riktigt bra kokkärl som passar de flesta ändamål. Grytorna och kastrullen är uppbyggda med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion som sprider värmen effektivt ända upp i kanterna.


  • 30 års garanti
  • 7-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Gryt & kastrullset, 3 delar, Apollo

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Ett set med två grytor och en kastrull från Demeyere som kommer med hela 30 års garanti. Passande lock i rostfritt stål medföljer även för samtliga kokkärl. En perfekt kombination av kokkärl som har satts ihop för att på bästa sätt kunna komplettera varandra.

  Detta set innehåller följande delar:
  Demeyere Gryta, 2.2 liter, 18cm, Apollo
  Demeyere Gryta hög, 5.0 liter, 20cm, Apollo
  Demeyere Kastrull, 1.5 liter, 16cm, Apollo

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är de ultimata kokkärlen för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkade för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är grytor och kastruller som är framtagen för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att de kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Grytorna och kastrullen är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör kokkärlen nästan lika lättdiskad som en teflongryta, men med skillnaden att dom här grytorna och kastrullen kommer att hålla livet ut. Kokkärlen är tillverkade med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna.

  Det är viktigare med en bra kastrull och gryta än en dyr spis!

  Grytorna och kastrullen är av allra högsta kvalitet med lock av rostfritt stål. Dom är utvecklade för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Kokkärlen har dessutom Demeyeres unika TriplInduc botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men kokkärlen kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat. De rostfria locken sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i kokkärlet och att vattnet kondenser tillbaks ner i grytan vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  Mått och specifikationer - Gryta 1:
  Diameter toppen: 18 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 16 cm ∅
  Volym: 2.2 liter
  Höjd: 9 cm
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Gryta 2:
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 18 cm ∅
  Volym: 5.2 liter
  Höjd: 16 cm
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Kastrull:
  Diameter toppen: 16 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 14 cm ∅
  Volym: 1.5 liter
  Höjd: 8 cm
  Lock: Medföljer


  Lock med perfekt tillslutning
  Locken är tillverkade i rostfritt stål och har en perfekt passform som håller tätt vid kanterna. Locken kan även användas på övriga Demeyere kärl med samma diameter. Ett bra och väl passande lock ser till att du spar dels värme och energi och därigenom även kortar ner tillagningstiderna. Det går åt ungefär 2,8 gånger mer energi om man tillagar utan lock eller med ett lock som är för lätt. En god tillslutning ser också till att ångan hålls kvar i grytan och därmed är det också möjligt att tillaga hälsosamma måltider.

  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att kokkärlen fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten
  Kokkärlen har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

  Lätt att rengöra
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav dessa kokkärl har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar kokkärlen på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.