Demeyere Gryt & Stekset, 4 delar, Industry - Demeyere - Grytor & Kastruller
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Gryt & Stekset, 4 delar, Industry

  Demeyere - Art.nr: DEM-INDSET-5

  Rek. pris: 8 245 kr
  6 895 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Gryt & Stekset, 4 delar från Demeyere, Industry

  Ett set med två grytor, en stekpanna och en sauteuse från Demeyere ur Industry serien som kommer med hela 30 års garanti. En perfekt kombination av grytor, stekpanna och sauteuse som har satts ihop för att på bästa sätt kunna komplettera varandra. De ultimata kokkärlen för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkad för att hålla livet ut.

  Industry serien är Demeyeres senaste och största serie.


  • 30 års garanti
  • 5-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Gryt & Stekset, 4 delar, Industry

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Ett set med två grytor, en stekpanna och en sauteuse från Demeyere ur Industry serien som kommer med hela 30 års garanti. Passande lock i rostfritt stål medföljer till grytorna. En perfekt kombination av grytor, stekpanna och sauteuse som har satts ihop för att på bästa sätt kunna komplettera varandra.

  Detta set innehåller följande delar:
  Demeyere Gryta, 3.0 liter, 20cm, Industry
  Demeyere Gryta, 5.4 liter, 24cm, Industry
  Demeyere Stekpanna, 28cm, Industry
  Demeyere Sauteuse, 20cm, Industry

  Industry - Demeyeres senaste och största serie
  Industry serien är Demeyeres senaste och största serie där det finns ett komplett sortiment med både stek- & kokkärl i alla storlekar. Perfekt för dig som vill ha en komplett uppsättning med både stekpannor, sauteuser och kastruller med matchande utseende och med samma höga kvalitet. Eftersom det här är en av Demeyeres huvudserier så finns det ett brett sortiment och man kan enkelt komplettera med ytterligare storlekar och modeller.

  Demeyere Industry är en helt ny serie kokkärl från belgiska Demeyere där man har kombinerat det bästa av två världar. En robust konstruktion i amerikansk stil i kombination med europeisk teknik gör kokkärlen till fantastiska kokkärl att jobba med. Grytorna, stekpannan och sauteusen har en industriell prägel som verkligen står ut. Kokkärlen är designad av Stefan Schöning och kommer att ge dig en livstid av matlagningsnöje. Det här är Demeyeres största serie med kastruller, grytor, stekpannor och sauteuser. Här finns ett komplett sortiment med både kok- & stekkärl i samma serie och med samma utformning och fina prestanda.

  Stekpannan:
  Är du trött på att köpa nya stekpannor hela tiden? Köp en Demeyere stekpanna så behöver du aldrig mer köpa en stekpanna igen. Ingen non-stick beläggning behövs längre då stekpannan har en sådan exakt värmeledning och är Silvinox behandlad. När stekpannan är tillräckligt varm, sänk värmen med cirka 50%, sedan kommer stekpannan att sköta resten.

  Sauteusen:
  Sauteusen från Demeyere är speciellt utvecklad för beredning av kännsligare rätter så som såser, grytor m.m. Sauteusen har en överlägsen 5-lagers konstruktion ända upp till kanterna för perfekt värmeledning och för bättre värmekontroll. Detta gör kokprocessen skonsammare, eftersom den inte blir lika varm i botten som en vanlig kastrull. Detta gör den perfekt till framförallt mjölk- och mjölmat. I sauteusen går det även mycket bra att bryna, fräsa lök eller varför inte smörslunga champinjoner. I vissa såsrecept så som bearnaise- och hollandaisesås rekommenderas vattenbad. Detta behövs inte om man har en sauteuse från Demeyere.

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är de perfekta kokkärlen för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är kokkärl som är framtagna för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att dom kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Kokkärlen är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör kokkärlen nästan lika lättdiskade som en teflonkärl, men med skillnaden att dom här kokkärlen kommer att hålla livet ut. Kokkärlen är tillverkade med en tjock 5-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna.

  Det är viktigare med en bra kastrull och gryta än en dyr spis!

  Kokkärlen är av allra högsta kvalitet med lock av rostfritt stål. Dom är utvecklade för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Kokkärlen har dessutom Demeyeres unika botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men kokkärlen kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat. De rostfria locken sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i kokkärlet och att vattnet kondenser tillbaks ner i grytan vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  Mått och specifikationer - Gryta 20 cm:
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 18.5 cm ∅
  Volym: 3.0 liter
  Höjd: 10 cm
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Gryta 24 cm:
  Diameter toppen: 24 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 22.5 cm ∅
  Volym: 5.4 liter
  Höjd: 12 cm
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Stekpanna 28 cm:
  Diameter toppen: 28 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 22 cm ∅
  Höjd: 5.5 cm
  Lock: Medföljer ej

  Mått och specifikationer - Sauteuse 20 cm:
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 14 cm ∅
  Volym: 2.0 liter
  Höjd: 8.5 cm
  Lock: Medföljer ej


  Lock med perfekt tillslutning
  Locket är tillverkat i rostfritt stål och har en perfekt passform som håller tätt vid kanterna. Locket kan även användas på övriga Demeyere kokkärl med samma diameter. Ett bra och väl passande lock ser till att du spar dels värme och energi och därigenom även kortar ner tillagningstiderna. Det går åt ungefär 2,8 gånger mer energi om man tillagar utan lock eller med ett lock som är för lätt. En god tillslutning ser också till att ångan hålls kvar i grytan och därmed är det också möjligt att tillaga hälsosamma måltider.

  Den perfekta botten
  Den tjocka 5-lagers botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att kokkärlen fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten
  Speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

  Lätt att rengöra
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav detta kokkärl har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar kokkärlet på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.  Skötselråd för rostfria stekpannor och kokkärl utan non-stick beläggning
  Viktig information gällande maskindiskmedel:
  Vissa maskindiskmedel kan innehålla frätande ämnen och slippartiklar vilket kan medföra att produkten kan skadas med tiden och detta är inte något som produktgarantin täcker. Om kokkärlet ska diskas i diskmaskinen, då måste ett maskindiskmedel avsett för alkuminiumkärl utan slippartiklar användas för samtliga kokkärl i Apollo och Industry serien.

  Fler produkter som kan vara intressanta

  Demeyere Kastrull, 1.5 liter, 16cm, med lock, Industry

  Demeyere Kastrull, 1.5 liter, 16cm, med lock, Industry

  1 849 kr
     

  Kunder som köpte den här produkten köpte även

  Demeyere Traktörpanna med lock, 28cm, Industry

  Demeyere Traktörpanna med lock, 28cm, Industry

  2 595 kr
     
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.