Demeyere Gryt & Stekset, 4 delar, John Pawson - Demeyere - Grytor & Kastruller
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Gryt & Stekset, 4 delar, John Pawson

  Demeyere - Art.nr: SET71904

  Rek. pris: 10 199 kr
  8 995 kr
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Gryt & Stekset Maxi 4 delar från Demeyere, John Pawson

  Ett set med två grytor, en sauteuse och en stekpanna från Demeyere ur John Pawson serien som är Demeyeres mest exklusiva serie. Kokkärlen och pannorna kommer med hela 30 års garanti. En perfekt kombination av kokkärl och pannor som har satts ihop för att på bästa sätt kunna komplettera varandra.

  De ultimata kok- & stekkärlen för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkade för att hålla livet ut. Det här är Demeyeres mest exklusiva serie.


  • 30 års garanti
  • 7-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Demeyere Gryt & Stekset 4 delar, John Pawson

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Ett set med två grytor, en sauteuse och en stekpanna från Demeyere ur John Pawson serien som är Demeyeres mest exklusiva serie. Kokkärlen och pannorna kommer med hela 30 års garanti. Passande lock i rostfritt stål medföljer till grytorna. En perfekt kombination av kokkärl och pannor som har satts ihop för att på bästa sätt kunna komplettera varandra.

  Detta set innehåller följande delar:
  Demeyere Gryta, 2.2 liter, 18cm, John Pawson
  Demeyere Gryta, 3.0 liter, 20cm, John Pawson
  Demeyere Sauteuse, 20cm, John Pawson
  Demeyere Stekpanna, 24cm, John Pawson

  Demeyeres mest exklusiva serie!
  Det här är Demeyeres mest exklusiva serie med grytor och kastruller för dig som vill ha det absolut bästa. Designade av den brittiska kändisarkitekten John Pawson. Kombinationen av funktionell komplexitet och överlägsen kvalitet ger serien en unik och nutida karaktär och känsla.

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är de ultimata kokkärlen för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkade för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är kokkärl som är framtagna för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att dom kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Kokkärlen och pannorna är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör kärlen nästan lika lättdiskad som teflonbelagda kärl, men med skillnaden att dom här kommer att hålla livet ut. Grytan, kastrullerna, traktörpannan och stekpannorna är tillverkade med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna.

  Det är viktigare med en bra kastrull och gryta än en dyr spis!

  Kokkärlen och pannorna är av allra högsta kvalitet av rostfritt stål. Dom är utvecklade för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Kokkärlen och pannorna har dessutom Demeyeres unika TriplInduc botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men kokkärlen och pannorna kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat. De rostfria locken som följer med grytan, kastrullerna och traktörpannan sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i grytan och att vattnet kondenser tillbaks ner i grytan vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  Mått och specifikationer - Gryta 20 cm
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 20 cm ∅
  Volym: 3.0 liter
  Höjd: 10 cm
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Gryta 18 cm
  Diameter toppen: 18 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 18 cm ∅
  Volym: 2.2 liter
  Höjd: 9 cm
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Stekpanna
  Diameter toppen: 24 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 18 cm ∅
  Höjd: 5 cm
  Lock: Medföljer ej

  Mått och specifikationer - Sauteuse
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 14 cm ∅
  Volym: 2.0 liter
  Höjd: 7.5 cm
  Lock: Medföljer ej

  Lock med perfekt tillslutning
  Locket är tillverkat i rostfritt stål och har en perfekt passform som håller tätt vid kanterna. Ett bra och väl passande lock ser till att du spar dels värme och energi och därigenom även kortar ner tillagningstiderna. Det går åt ungefär 2,8 gånger mer energi om man tillagar utan lock eller med ett lock som är för lätt. En god tillslutning ser också till att ångan hålls kvar i grytan och därmed är det också möjligt att tillaga hälsosamma måltider.

  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att grytan fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Grytan har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav detta kokkärl har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar kokkärlet på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.  Skötselråd för rostfria stekpannor och kokkärl utan non-stick beläggning

  Leverans
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.