Demeyere Gryta Hög & Ångkoksinsats, 20cm, Atlantis - Demeyere - Grytor & Kastruller
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Gryta Hög & Ångkoksinsats, 20cm, Atlantis

  Demeyere - Art.nr: 41395-45720

  Rek. pris: 4 645 kr
  3 995 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Demeyere Gryta Hög & Ångkoksinsats 20cm, Atlantis

  Ett set med en stor och hög gryta med lock samt passande ånginsats från Demeyere ur Atlantis serien. Grytan kommer med hela 30 års garanti. Grytan kan användas separat för tillagning eller den kan användas tillsammans med ånginsatsen för att kunna ångkoka till exempel grönsaker.

  De ultimata kokkärlen för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkade för att hålla livet ut. Detta är bland de absolut vassaste kokkärlen som finns på marknaden idag och är något för dig som vill ha det absolut bästa!


  • 30 års garanti
  • 7-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Gryta Hög & Ångkoksinsats 20cm, Atlantis

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Ett set med en stor och hög gryta med lock samt passande ånginsats från Demeyere ur Atlantis serien. Grytan kommer med hela 30 års garanti. Grytan kan användas separat för tillagning eller den kan användas tillsammans med ånginsatsen för att kunna ångkoka till exempel grönsaker eller andra ingredienser. En bra kombination för att kunna använda grytan på flera olika sätt.

  Detta set innehåller följande delar:
  Demeyere Gryta hög, 5.0 liter, 20cm, Atlantis
  Demeyere Ångkoksinsats, 20cm, Atlantis

  Detta är bland de absolut vassaste kokkärlen som finns på marknaden idag och är något för dig som vill ha det absolut bästa!

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är de ultimata kokkärlen för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkade för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är en gryta som är framtagen för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att den kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Grytan är behandlade med Silvinox, vilket är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör kokkärlet nästan lika lättdiskat som en teflongryta, men med skillnaden att den här grytan kommer att hålla livet ut. Grytan är tillverkad med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna tack vare kokkärlens Tripllinduc botten och InductoSeal. Den tjocka botten slår sig inte med tiden, utan den förblir platt och den ger ungefär 33% större värmeyta än ett traditionellt kärl

  Det är viktigare med en bra kastrull och gryta än en dyr spis!

  Grytan är av allra högsta kvalitet med lock av rostfritt stål. Den är utvecklad för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Grytan har dessutom Demeyeres unika TriplInduc botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men grytan kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat. Det rostfria locket sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i grytan och att vattnet kondenser tillbaks ner i grytan vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  Mått och specifikationer - Gryta 20 cm:
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 20 cm ∅
  Volym: 5.0 liter
  Höjd: 16 cm
  Lock: Medföljer

  Mått och specifikationer - Ångkoksinsats:
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Höjd: 9.5 cm

  Lock med perfekt tillslutning
  Locken är tillverkade i rostfritt stål och har en perfekt passform som håller tätt vid kanterna. Locken kan även användas på övriga Demeyere kokkärl med samma diameter. Ett bra och väl passande lock ser till att du spar dels värme och energi och därigenom även kortar ner tillagningstiderna. Det går åt ungefär 2,8 gånger mer energi om man tillagar utan lock eller med ett lock som är för lätt. En god tillslutning ser också till att ångan hålls kvar i grytan och därmed är det också möjligt att tillaga hälsosamma måltider.

  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att kokkärlen fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.
  Kokkärlen har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

  Lätt att rengöra
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav dessa kokkärl har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar kokkärlet på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.  Tips vid ångkokning

  Eftersom ångkokning bevarar alla smakerna på ett optimalt sätt behöver man inte tillsätta salt i maten. Om man dock önskar att tillsätta lite salt, görs detta efter tillagningen.

  Fryst eller icke fryst färdigmat kan lätt värmas i ånginsatsen. För att undvika kalkbeläggning på ånginsatsen, rengör med ättika efter tillagning.

  Välj ingredienser av bästa kvalitet. Ångande döljer ingenting. Om de okokta produkterna ej har någon smak från början i rått skick, då kommer dom också att sakna smak efter ångkokningen.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.