Demeyere Kastrull, 3.0 liter, 20cm, Intense - Demeyere - Grytor & Kastruller
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar
  Nyhet!

  Demeyere Kastrull, 3.0 liter, 20cm, Intense

  Demeyere - Art.nr: 50420

  1 699 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Kastrull från Demeyere, 3.0 liter, 20cm, Intense

  En kastrull från Demeyere i Intense serien som kommer med hela 30 års garanti. Den ultimata kastrullen för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkad för att hålla livet ut.

  En riktigt bra allround kastrull för både tillagning och uppvärmning. Kastrullen är uppbyggd med en tjock 5-lagers bottenkonstruktion som sprider värmen effektivt ända upp i kanterna. Intense serien är Demeyeres senaste serie.


  • 30 års garanti
  • 5-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll  • Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
   Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Demeyere Kastrull 3.0 liter, 20cm, Intense

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  En kastrull utan lock från Demeyere ur Intense serien som kommer med hela 30 års garanti. En riktigt bra allround kastrull som passar de flesta ändamål.

  Intense - Demeyeres senaste serie

  Demeyere Intense är en helt ny serie kokkärl från belgiska Demeyere där man har kombinerat högsta kvalitet tillsammans med smart teknik. 

  Här finns ett komplett sortiment med både kok- & stekkärl i samma serie och med samma utformning och fina prestanda.

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är den perfekta kastrullen för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är en kastrull som är framtagen för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att den kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Kastrullen är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör kastrullen nästan lika lättdiskad som en teflonkastrull, men med skillnaden att den här kastrullen kommer att hålla livet ut. Kokkärlet är tillverkat med en tjock 5-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna.


  Det är viktigare med en bra kastrull och gryta än en dyr spis!

  Kastrullen är av allra högsta kvalitet med lock av rostfritt stål. Den är utvecklad för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Kokkärlet har dessutom Demeyeres unika botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men grytan kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat. Det rostfria locket sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i grytan och att vattnet kondenserar tillbaks ner i kastrullen vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 18.5 cm ∅
  Volym: 3.0 liter
  Höjd: 10 cm
  Lock: Medföljer ej. Kan köpas separat

  Den perfekta botten

  Den tjocka 5-lagers botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att kokkärlet fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten

  Kastrullen har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

  Lätt att rengöra
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav detta kokkärl har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar kokkärlet på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.