Demeyere Pannkakspanna, 26cm, Industry - Fyndhörnan
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Pannkakspanna, 26cm, Industry

  Demeyere - Art.nr: FYND-48626A

  Rek. pris: 1 595 kr
  1 395 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Pannkakspanna från Demeyere, 26cm, Industry

  Denna pannkakspanna är den enda pannan utan non-stick beläggning med vilken du kan tillaga pannkakor utan ansträngning. Pannkakspannan har en sådan exakt värmeledning samt är Silvinox behandlad vilket resulterar i att man ej längre behöver någon non-stick beläggning.

  Pannkakspanna från Demeyere i Industry serien med fantastiska stekegenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut. Pannan kommer med hela 30 års garanti. Industry serien är Demeyeres senaste och största serie med en industriell prägel och med en utmärkande kvalitet.


  • Den ultimata pannkakspannan
  • Ingen non-stick beläggning behövs
  • 30 års garanti

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Pannkakspanna, 26cm, Industry

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Denna pannkakspanna är den enda pannan utan non-stick beläggning med vilken du kan tillaga pannkakor utan ansträngning. Tillverkad för att hålla livet ut och kommer med hela 30 års garanti. Detta är ett måste för hemmakocken eller köksproffset.

  Ingen non-stick beläggning behövs längre då pannkakspannan har en sådan exakt värmeledning och är Silvinox behandlad. När pannkakspanna är tillräckligt varm, sänk värmen med cirka 50%, sedan kommer pannkakspanna att sköta resten.

  Industry - Demeyeres senaste och största serie
  Industry serien är Demeyeres senaste och största serie där det finns ett komplett sortiment med både stek- & kokkärl i alla storlekar. Perfekt för dig som vill ha en komplett uppsättning med både stekpannor, sauteuser och kastruller med matchande utseende och med samma höga kvalitet. Eftersom det här är en av Demeyeres huvudserier så finns det ett brett sortiment och man kan enkelt komplettera med ytterligare storlekar och modeller.

  Det här är Demeyeres största serie med kastruller, grytor, stekpannor och sauteuser. Här finns ett komplett sortiment med både kok- & stekkärl i samma serie och med samma utformning och fina prestanda.

  Det är viktigare med en bra stekpanna än en dyr spis!
  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kärl är anpassat efter sitt unika användningsområde.

  Pannkakspannan har en tjock 5-lagers botten som ger en effektiv och jämn värmespridning samt att den fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. Både botten och sidorna av pannkakspannan är tillverkade med fem lager stål och aluminium för att garantera att värmen sprids jämnt över hela ytan ända upp längs kanterna. Pannkakspannan har ett stabilt handtag som är utformat för att ej leda värme.

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 26 cm ∅
  Diameter botten: 22 cm ∅
  Höjd: 3,0 cm

  Den perfekta botten
  Den tjocka botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna pannkakspanna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar pannan på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Demeyeres pannkakspanna är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Pannan kan även diskas i diskmaskin.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.