Demeyere Sauteuse, 16cm, med lock, Apollo - Sauteuser
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Sauteuse, 16cm, med lock, Apollo

  Demeyere - Art.nr: 54916-44516

  Rek. pris: 2 135 kr
  1 995 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Sauteuse med lock från Demeyere, 16cm, 1 liter, Apollo

  Den ultimata sauteusen för hemmakocken eller köksproffset.

  En speciellt utvecklad sauteuse från Demeyere för beredning av kännsligare rätter så som såser, grytor m.m. Tjock 7-lagers konstruktion som sprider värmen ända upp i kanterna. Sauteuse från Demeyere i Apollo serien med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut. Sauteusen kommer med hela 30 års garanti.


  • Den ultimata sauteusen
  • 30 års garanti
  • 7-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Sauteuse, 16cm, 1 liter, med lock Apollo

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Demeyere - Femstjärnig matlagning!

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Sauteusen kan ofta ses i matlagningsprogram på TV, där den är populär eftersom den fungerar och hjälper även proffsen att lyckas.

  Sauteusen från Demeyere är speciellt utvecklad för beredning av kännsligare rätter så som såser, grytor m.m. Sauteusen har en överlägsen 7-lagers konstruktion ända upp till kanterna för perfekt värmeledning och för bättre värmekontroll. Detta gör kokprocessen skonsammare, eftersom den inte blir lika varm i botten som en vanlig kastrull. Detta gör den perfekt till framförallt mjölk- och mjölmat. I sauteusen går det även mycket bra att bryna, fräsa lök eller varför inte smörslunga champinjoner. I vissa såsrecept så som bearnaise- och hollandaisesås rekommenderas vattenbad. Detta behövs inte om man har en sauteuse från Demeyere.

  Sauteusen är dessutom perfekt att använda i ugnen. Den ger den hjälp man behöver för att lyckas, speciellt när man provar nya recept. Eftersom de flesta av oss lagar mat lika ofta som en kock, d.v.s. varje dag, så skall vi väl inte ha sämre kärl än en kock! Ett väldigt praktiskt komplement till till köket.

  Det är viktigare med en bra panna än en dyr spis!

  Sauteuserna i Apollo serien från Demeyere är av allra högsta kvalitet och har en väldigt jämn och effektiv värmespridning hela vägen från botten ända upp i kanterna. Dessutom har sauteusen Demeyeres unika TriplInduc botten som ej slår sig med tiden samt som ger upp till 30% högre effektivit.

  Alla Demeyeres sauteuser, grytor och kastruller i Apollo serien är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör sauteusen väldigt lättdiskad. Sauteusen kommer med hela 30 års garanti och är tillverkad för att hålla hela livet ut. Sauteusen är tillverkad i en sjulagers konstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt.

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 16 cm ∅
  Diameter botten: 10 cm ∅
  Höjd: 5,9 cm
  Volym: 1,0 liter
  Lock: Medföljer


  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna sauteuse har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar sauteusen på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Sauteusen är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Sauteusen kan även diskas i diskmaskin.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.