Demeyere Sauteuse med lock, 18cm, Atlantis - Sauteuser
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Sauteuse med lock, 18cm, Atlantis

  Demeyere - Art.nr: 25918-41518

  Rek. pris: 2 915 kr
  2 595 kr
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Sauteuse med lock från Demeyere, 18cm, 1.5 liter, Atlantis

  Den ultimata sauteusen för hemmakocken eller köksproffset.

  En speciellt utvecklad sauteuse från Demeyere för beredning av kännsligare rätter så som såser, grytor m.m. Tjock 7-lagers konstruktion som sprider värmen ända upp i kanterna. Sauteuse från Demeyere i Atlantis serien med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut. Sauteusen kommer med hela 30 års garanti.


  • Den ultimata sauteusen
  • 30 års garanti
  • 7-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Sauteuse med stållock, 18cm, 1.5 liter, Atlantis

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Sauteuse med stållock ur Demeyere Atlantis serien som är Demeyeres 5-stjärniga serie kokkärl som kommer med hela 30 års garanti. Sauteusen kan ofta ses i matlagningsprogram på TV, där den är populär eftersom den fungerar och hjälper även proffsen att lyckas.

  Sauteusen från Demeyere är speciellt utvecklad för beredning av kännsligare rätter så som såser, grytor m.m. Sauteusen har en överlägsen 7-lagers konstruktion ända upp till kanterna för perfekt värmeledning och för bättre värmekontroll. Detta gör kokprocessen skonsammare, eftersom den inte blir lika varm i botten som en vanlig kastrull. Detta gör den perfekt till framförallt mjölk- och mjölmat. I sauteusen går det även mycket bra att bryna, fräsa lök eller varför inte smörslunga champinjoner. I vissa såsrecept så som bearnaise- och hollandaisesås rekommenderas vattenbad. Detta behövs inte om man har en sauteuse från Demeyere.

  Sauteusen är dessutom perfekt att använda i ugnen. Den ger den hjälp man behöver för att lyckas, speciellt när man provar nya recept. Eftersom de flesta av oss lagar mat lika ofta som en kock, d.v.s. varje dag, så skall vi väl inte ha sämre kärl än en kock! Ett väldigt praktiskt komplement till till köket.

  Detta är en av de absolut vassaste sauteuserna som finns på marknaden idag och är något för dig som vill ha det absolut bästa!

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är den ultimata sauteusen för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är en sauteuse som är framtagen för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att den kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Sauteusen är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör sauteusen nästan lika lättdiskad som en teflonpanna, men med skillnaden att den här sauteusen kommer att hålla livet ut. Sauteusen är tillverkad med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna tack vare kokkärlets Tripllinduc botten och InductoSeal. Den tjocka botten slår sig inte med tiden, utan den förblir platt och den ger ungefär 33% större värmeyta än ett traditionellt kärl

  Det är viktigare med en bra panna än en dyr spis!

  Sauteusen är av allra högsta kvalitet med lock av rostfritt stål. Den är utvecklad för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Kokkärlet har dessutom Demeyeres unika TriplInduc botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men sauteusen kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat. Det rostfria locket sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i sauteusen och att vattnet kondenser tillbaks ner i kokkärlet vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 18 cm ∅
  Diameter botten: 12 cm ∅
  Volym: 1.5 liter
  Höjd: 6.6 cm

  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna sauteuse har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar sauteusen på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Sauteusen är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Sauteusen kan även diskas i diskmaskin.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Leverans
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.