Demeyere Sauteuse Set 2st, 18cm, 20cm, John Pawson - Sauteuser
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Sauteuse Set 2st, 18cm, 20cm, John Pawson

  Demeyere - Art.nr: 57918-57920

  Rek. pris: 4 595 kr
  3 795 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Set med två Sauteuser från Demeyere, 18cm, 20cm, John Pawson

  De ultimata sauteuserna för hemmakocken eller köksproffset. Speciellt utvecklade sauteuser från Demeyere för beredning av kännsligare rätter så som såser, grytor m.m. Tjock 7-lagers konstruktion som sprider värmen ända upp i kanterna. Sauteuser från Demeyere i John Pawson serien med fantastiska egenskaper och som är tillverkade för att hålla livet ut. Sauteuserna kommer med hela 30 års garanti. Kombinationen av funktionell komplexitet och överlägsen kvalitet ger serien en unik och nutida karaktär och känsla.


  • Sauteuse 18cm
  • 30 års garanti
  • 7-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Sauteuse Set 2st, 18cm, 20cm, John Pawson

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Detta set innehåller följande sauteuser:
  Demeyere Sauteuse, John Pawson, 18cm
  Demeyere Sauteuse, John Pawson, 20cm

  Ett set med två sauteuser i olika storlekar utan lock ur Demeyere John Pawson serien som är Demeyeres 5-stjärniga serie kokkärl som kommer med hela 30 års garanti. Sauteuserna kan ofta ses i matlagningsprogram på TV, där den är populär eftersom den fungerar och hjälper även proffsen att lyckas.

  Demeyeres mest exklusiva serie!
  Det här är Demeyeres mest exklusiva serie för dig som vill ha det absolut bästa. Designad av den brittiska kändisarkitekten John Pawson. Kombinationen av funktionell komplexitet och överlägsen kvalitet ger serien en unik och nutida karaktär och känsla. Detta är en av de absolut vassaste sauteuserna som finns på marknaden idag och är något för dig som vill ha det absolut bästa!

  Sauteuserna från Demeyere är speciellt utvecklad för beredning av kännsligare rätter så som såser, grytor m.m. Sauteuserna har en överlägsen 7-lagers konstruktion ända upp till kanterna för perfekt värmeledning och för bättre värmekontroll. Detta gör kokprocessen skonsammare, eftersom den inte blir lika varm i botten som en vanlig kastrull. Detta gör den perfekt till framförallt mjölk- och mjölmat. I sauteusen går det även mycket bra att bryna, fräsa lök eller varför inte smörslunga champinjoner. I vissa såsrecept så som bearnaise- och hollandaisesås rekommenderas vattenbad. Detta behövs inte om man har en sauteuse från Demeyere.

  Sauteuserna är dessutom perfekt att använda i ugnen. Den ger den hjälp man behöver för att lyckas, speciellt när man provar nya recept. Eftersom de flesta av oss lagar mat lika ofta som en kock, d.v.s. varje dag, så skall vi väl inte ha sämre kärl än en kock! Ett väldigt praktiskt komplement till till köket.

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är de ultimata sauteuserna för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är en sauteuse som är framtagen för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att den kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Sauteuserna är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör sauteuserna nästan lika lättdiskad som en teflonpanna, men med skillnaden att dom här sauteuserna kommer att hålla livet ut. Sauteuserna är tillverkade med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna tack vare kokkärlets Tripllinduc botten och InductoSeal. Den tjocka botten slår sig inte med tiden, utan den förblir platt och den ger ungefär 33% större värmeyta än ett traditionellt kärl.

  Det är viktigare med en bra panna än en dyr spis!Sauteuserna är av allra högsta kvalitet av rostfritt stål. Den är utvecklad för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Kokkärlet har dessutom Demeyeres unika TriplInduc botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men sauteuserna kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat.

  Mått och specifikationer - Sauteuse 20cm:
  Diameter toppen: 20 cm ∅
  Diameter botten: 14 cm ∅
  Volym: 2.0 liter
  Höjd: 7.5 cm
  Lock: Medföljer ej

  Mått och specifikationer - Sauteuse 18cm:
  Diameter toppen: 18 cm ∅
  Diameter botten: 12 cm ∅
  Volym: 1.5 liter
  Höjd: 6.5 cm
  Lock: Medföljer ej

  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav dessa sauteuser har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar sauteuserna på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Sauteuserna är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Sauteuserna kan även diskas i diskmaskin.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.