Demeyere Sauteuse Set 2st, med lock, 18cm, 20cm, Industry - Sauteuser
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Sauteuse Set 2st, med lock, 18cm, 20cm, Industry

  Demeyere - Art.nr: SET-48818L-48820L

  Rek. pris: 3 795 kr
  3 395 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Set med två Sauteuser med lock från Demeyere, 18cm, 20cm, Industry

  De ultimata sauteuserna för hemmakocken eller köksproffset med industriell prägel som verkligen står ut. Speciellt utvecklade sauteuser från Demeyere för beredning av kännsligare rätter så som såser, grytor m.m. Tjock 5-lagers konstruktion som sprider värmen ända upp i kanterna.

  Sauteuserna från Demeyere i Industry serien har fantastiska egenskaper och är tillverkade för att hålla livet ut. Sauteuserna kommer med hela 30 års garanti. Industry serien är Demeyeres senaste och största serie med en industriell prägel och med en utmärkande kvalitet.


  • De ultimata sauteuserna
  • 30 års garanti
  • 5-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Sauteuse Set 2st, med stållock, 18cm, 20cm, Industry

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Detta set innehåller följande sauteuser:
  Demeyere Sauteuse, Industry, 18cm
  Demeyere Sauteuse, Industry, 20cm

  Två sauteuser med lock från Demeyere ur Industry serien som kommer med hela 30 års garanti.

  Sauteuserna från Demeyere är speciellt utvecklade för beredning av kännsligare rätter så som såser, grytor m.m. Sauteuserna har en överlägsen 5-lagers konstruktion ända upp till kanterna för perfekt värmeledning och för bättre värmekontroll. Detta gör kokprocessen skonsammare, eftersom de inte blir lika varma i botten som vanliga kastruller. Detta gör dom perfekta till framförallt mjölk- och mjölmat. I sauteuserna går det även mycket bra att bryna, fräsa lök eller varför inte smörslunga champinjoner. I vissa såsrecept så som bearnaise- och hollandaisesås rekommenderas vattenbad. Detta behövs inte om man har en sauteuse från Demeyere.

  Industry - Demeyeres senaste och största serie
  Industry serien är Demeyeres senaste och största serie där det finns ett komplett sortiment med både stek- & kokkärl i alla storlekar. Perfekt för dig som vill ha en komplett uppsättning med både stekpannor, sauteuser och kastruller med matchande utseende och med samma höga kvalitet. Eftersom det här är en av Demeyeres huvudserier så finns det ett brett sortiment och man kan enkelt komplettera med ytterligare storlekar och modeller.

  Demeyere Industry är en helt ny serie kokkärl från belgiska Demeyere där man har kombinerat det bästa av två världar. En robust konstruktion i amerikansk stil i kombination med europeisk teknik gör sauteuserna till fantastiska kokkärl att jobba med. Sauteuserna har en industriell prägel som verkligen står ut. Sauteuserna är designade av Stefan Schöning och kommer att ge dig en livstid av matlagningsnöje.

  Det här är Demeyeres största serie med kastruller, grytor, stekpannor och sauteuser. Här finns ett komplett sortiment med både kok- & stekkärl i samma serie och med samma utformning och fina prestanda.

  Sauteuserna är dessutom perfekta att använda i ugnen. De ger den hjälp man behöver för att lyckas, speciellt när man provar nya recept. Eftersom de flesta av oss lagar mat lika ofta som en kock, d.v.s. varje dag, så skall vi väl inte ha sämre kärl än en kock! Ett väldigt praktiskt komplement till till köket.

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är de perfekta sauteuserna för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkade för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är sauteuser som är framtagna för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att dom kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Sauteuserna är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör sauteuserna nästan lika lättdiskade som en teflonpanna, men med skillnaden att de här sauteuserna kommer att hålla livet ut. Sauteuserna är tillverkade med en tjock 5-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna tack vare kokkärlets Tripllinduc botten och InductoSeal. Den tjocka botten slår sig inte med tiden, utan den förblir platt och den ger ungefär 33% större värmeyta än ett traditionellt kärl

  Det är viktigare med en bra panna än en dyr spis!

  Sauteusen är av allra högsta kvalitet med lock av rostfritt stål. Den är utvecklad för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Kokkärlet har dessutom Demeyeres unika TriplInduc botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men sauteusen kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat. Det rostfria locket sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i sauteusen och att vattnet kondenser tillbaks ner i kokkärlet vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  Mått och specifikationer:

  Sauteuse 1:

  Diameter toppen: 20 cm ∅
  Diameter botten: 14 cm ∅
  Volym: 2.0 liter
  Höjd: 8.5 cm

  Sauteuse 2:
  Diameter toppen: 18 cm ∅
  Diameter botten: 12 cm ∅
  Volym: 1.5 liter
  Höjd: 7.7 cm


  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  5-lagers botten

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna sauteuse har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar sauteusen på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Sauteusen är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Sauteusen kan även diskas i diskmaskin.

  Viktig information gällande maskindiskmedel:
  Vissa maskindiskmedel kan innehålla frätande ämnen och slippartiklar vilket kan medföra att produkten kan skadas med tiden och detta är inte något som produktgarantin täcker. Om kokkärlet ska diskas i diskmaskinen, då måste ett maskindiskmedel avsett för alkuminiumkärl utan slippartiklar användas för samtliga kokkärl i Apollo och Industry serien.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.