Demeyere Stek & Ugnsset, Industry - Demeyere - Stekpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Stek & Ugnsset, Industry

  Demeyere - Art.nr: 48740-48628

  Rek. pris: 5 295 kr
  4 495 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Set med stekpanna & ugnsform med galler från Demeyere, Industry

  Den ultimata stekpannan och ugnsformen för hemmakocken eller köksproffset. Industry serien är Demeyeres senaste och största serie med en industriell prägel och med en utmärkande kvalitet. Stekpannan och ugnsformen har en sådan exakt värmeledning samt är Silvinox behandlad vilket resulterar i att man ej längre behöver någon non-stick beläggning.

  Fantastiska stekegenskaper och är tillverkad för att hålla livet ut och kommer med hela 30 års garanti. Demeyeres största och kompletta serie med både kastruller, grytor, stekpannor och sauteuser med samma utformning och fina prestanda.


  • Den ultimata kombinationen
  • Ingen non-stick beläggning behövs
  • 30 års garanti
  • 5-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Stekpanna & Ugnsform med galler, Industry

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Ett set med en stekpanna och en matchande ugnsform med galler från Demeyere ur Industry serien som kommer med hela 30 års garanti. En perfekt kombination för hemmakocken eller köksproffset som vill ha en riktigt bra stekpanna och ugnsform som är tillverkad för att hålla livet ut.

  Är du trött på att köpa nya stekpannor hela tiden? Köp en Demeyere stekpanna så behöver du aldrig mer köpa en stekpanna igen.

  Detta set innehåller följande pannor:
  Demeyere Stekpanna, Industry, 28cm
  Demeyere Ugnsform med galler, 40 x 33cm

  Industry - Demeyeres senaste och största serie
  Industry serien är Demeyeres senaste och största serie där det finns ett komplett sortiment med både stek- & kokkärl i alla storlekar. Perfekt för dig som vill ha en komplett uppsättning med både stekpanna och ugnform med matchande utseende och med samma höga kvalitet. Eftersom det här är en av Demeyeres huvudserier så finns det ett brett sortiment och man kan enkelt komplettera med ytterligare storlekar och modeller.

  Demeyere Industry är en helt ny serie från belgiska Demeyere där man har kombinerat det bästa av två världar. En robust konstruktion i amerikansk stil i kombination med europeisk teknik gör stekpannan och ugnsformen till fantastiska kärl att jobba med. Stekpannan och ugnsformen har en industriell prägel som verkligen står ut. Designade av Stefan Schöning och kommer att ge dig en livstid av matlagningsnöje.

  Det här är Demeyeres största serie med kastruller, grytor, stekpannor och sauteuser. Här finns ett komplett sortiment med både kok- & stekkärl i samma serie och med samma utformning och fina prestanda.

  Ingen non-stick beläggning behövs längre då stekpannan har en sådan exakt värmeledning och är Silvinox behandlad. När stekpannan är tillräckligt varm, sänk värmen med cirka 50%, sedan kommer stekpannan att sköta resten.

  Det är viktigare med en bra stekpanna än en dyr spis!
  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är stekpannor som är framtagna för att ge bästa möjliga stekresultat samt att dom kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Stekpannan och ugnsformen är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör pannorna nästan lika lättdiskade som en teflonpanna, men med skillnaden att dom här pannorna kommer att hålla livet ut. Stekpannan och ugnsformen är tillverkade med en tjock 5-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna tack vare kokkärlets botten och InductoSeal. Den tjocka botten slår sig inte med tiden, utan den förblir platt och den ger ungefär 33% större värmeyta än ett traditionellt kärl.

  Mått och specifikationer - Stekpanna
  Diameter toppen: 28 cm ∅
  Diameter botten: 22 cm ∅
  Höjd: 5,5 cm
  Lock: Medföljer ej


  Mått och specifikationer - Ugnsform
  Längd: 40 cm
  Bredd: 33.7 cm
  Höjd: 7.7 cm
  Stekgaller: Medföljer

  När man steker i en rostfri stekpanna är det viktigt att tänka på vilken temperatur stekpannan har. Vid för hög temperatur kan maten fastna eller helt enkelt brännas vid. Stekpannan tål högsta värmen, men det gör inte maten. En spisplatta kan bli upp till 700 grader varm och normal stektemperatur är mellan 170 -180 grader. Vanligen är 2/3 av spisens effekt lagom för stekning medan full effekt på spisen är lämplig endast för vattenkokning.

  Den perfekta botten
  Den tjocka botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna stekpanna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar stekpannan på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Alla Demeyeres stekpannor i Industry serien är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Stekpannan kan även diskas i diskmaskin.

  Att steka i rostfritt är som att grilla. Maten kan till en början fastna, men släpper så fort porerna har stängts. För att få den bästa stekytan är det bra om maten vänds så få gånger som möjligt. Värm aldrig upp en stekpanna på högsta värme, lämplig temperatur är ca 2/3 effekt. Det går att steka i olja men det är lättare att se om stekpannan är för varm om smör används. Industry stekpannorna diskas med diskmedel samt att dom tål även diskmaskin. Vid behov koka ur stekpannan med lite vatten och diskmedel.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Skötselråd för rostfria stekpannor och kokkärl utan non-stick beläggning

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.