Demeyere Stekgryta, 3,3 liter, 24cm, med lock, Apollo - Stekgrytor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Stekgryta, 3,3 liter, 24cm, med lock, Apollo

  Demeyere - Art.nr: 54424

  Rek. pris: 2 399 kr
  1 995 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Stekgryta med glaslock från Demeyere, 3.3 liter, Apollo

  En stekgryta med glaslock från Demeyere som kommer med hela 30 års garanti. Den ultimata stekgrytan för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkad för att hålla livet ut.

  En riktigt bra stekgryta som passar bra att sjuda med samt för till exempel stekning av en julskinka eller kalkon. Stekgrytan är uppbyggd med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion som sprider värmen effektivt ända upp i kanterna.


  • 30 års garanti
  • 7-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Stekgryta, 3.3 liter, 24cm, med glaslock, Apollo

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  En stekgryta med glaslock från Demeyere som kommer med hela 30 års garanti. Stekgrytan passar till det mesta så som att tillreda kött, grytor och grönsaker. En funktionell konisk stekgryta från Demeyere. Många professionella kockar arbetar med just dessa stekgrytor på grund av att man kan enkelt sjuda och tillaga rätter långsamt.

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är den ultimata stekgrytan för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är en stekgryta som är framtagen för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att den kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Stekgrytan är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör stekgrytan nästan lika lättdiskad som en teflongryta, men med skillnaden att den här stekgrytan kommer att hålla livet ut. Kokkärlet är tillverkat med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna.

  Det är viktigare med en bra kastrull och gryta än en dyr spis!

  Stekgrytan är av allra högsta kvalitet med glaslock. Den är utvecklad för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Kokkärlet har dessutom Demeyeres unika TriplInduc botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men stekgrytan kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat. Glaslocket sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i stekgrytan och att vattnet kondenser tillbaks ner i stekgrytan vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 24 cm ∅ (överkant till överkant)
  Diameter botten: 18 cm ∅
  Volym: 3.3 liter
  Höjd: 9.1 cm
  Glaslock: Medföljer

  Lock med perfekt tillslutning
  Glaslocket har en perfekt passform som håller tätt vid kanterna. Ett bra och väl passande lock ser till att du spar dels värme och energi och därigenom även kortar ner tillagningstiderna. Det går åt ungefär 2,8 gånger mer energi om man tillagar utan lock eller med ett lock som är för lätt. En god tillslutning ser också till att ångan hålls kvar i stekgrytan och därmed är det också möjligt att tillaga hälsosamma måltider.

  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att stekgrytan fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten
  Stekgrytan har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav detta kokkärl har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar kokkärlet på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Viktig information gällande maskindiskmedel:
  Vissa maskindiskmedel kan innehålla frätande ämnen och slippartiklar vilket kan medföra att produkten kan skadas med tiden och detta är inte något som produktgarantin täcker. Om kokkärlet ska diskas i diskmaskinen, då måste ett maskindiskmedel avsett för alkuminiumkärl utan slippartiklar användas för samtliga kokkärl i Apollo och Industry serien.

  Fler produkter som kan vara intressanta

  Demeyere Stekgryta, 4,8 liter, 28cm, med lock, Apollo

  Demeyere Stekgryta, 4,8 liter, 28cm, med lock, Apollo

  2 295 kr
     
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.