Demeyere Stekpanna, 32cm, Senses, Duraslide - Demeyere - Stekpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Stekpanna, 32cm, Senses, Duraslide

  Demeyere - Art.nr: 29632

  Rek. pris: 2 249 kr
  2 095 kr
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Stekpanna från Demeyere, 32cm, Senses, Duraslide Ultra

  Belagd stekpanna från Demeyere ur Senses serien som är en helt ny serie 5-lagers stekpannor med en mycket effektiv Duraslide Ultra non-stick beläggning som gör det lätt att jobba med stekpannan samtidigt som att inte maten bränner fast. Stekpannan är uppbyggd med flera lager på totalt 3mm ända upp till kanterna vilket ger en jämn och snabb värmefördelning utöver hela botten och ända upp i kanterna på stekpannan.


  • Duraslide Ultra non-stick beläggning
  • 5 års garanti för tillverkningsfel
  • Effektiv värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Demeyere Stekpanna, 32cm, Senses, Duraslide Ultra

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Belagd stekpanna från Demeyere ur Senses serien som är en helt ny serie 5-lagers stekpannor med en mycket effektiv Duraslide Ultra non-stick beläggning som gör det lätt att jobba med stekpannan samtidigt som att inte maten bränner fast. Stekpannan är uppbyggd med flera lager på totalt 3mm ända upp till kanterna vilket ger en jämn och snabb värmefördelning utöver hela botten och ända upp i kanterna på stekpannan. Den innovativa non-stick beläggning Duraslide Ultra består av 3 lager med keramisk förstärkning vilket ger stekpannan en ökad livslängd.

  En belagd stekpanna för stekning på lägre temperaturer. Utmärkt för fettsnål stekning och för mat som har en tendens att lätt fastna i stekpannan så som livsmedel som innehåller ägg, mjöl och mjölk. Stekpannan passar även utmärkt för känsligare ingredienser så som ägg, fisk, köttfärs eller potatis. Naturligtvis kan man även steka kött och kyckling i stekpannan utan problem, men eftersom det är en belagd stekpanna är den främst avsedd för lågtemperaturstekning.

  Stekpannan kan användas i ugnen upp till 230°C (ej grill) samt att den kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktion. Stekpannan är fri från PFOA samt att den kommer med 5 års garanti för tillverkningsfel. Stekpannan diskas för hand eftersom vissa maskindiskmedel innehåller frätande kemikalier som kan förstöra non-stick beläggningen. Gällande garantin så täcker den inte fall där stekpannan har överhettats regelbundet och på så sätt skadat beläggningen.

  Det är viktigare med en bra stekpanna än en dyr spis!

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kärl är anpassat efter sitt unika användningsområde.

  Mått och specifikationer
  Diameter toppen: 32 cm ∅
  Diameter botten: 26 cm ∅
  Höjd: 5.6 cm

  När det kommer till större stekpannor som denna, är det viktigt att man har en spisplatta som täcker hela botten av stekpannan. Detta för att undvika att stekpannan kan ta skada.

  När det kommer till större stekpannor som denna, är det viktigt att man har en spisplatta som täcker hela botten av stekpannan. Detta för att undvika att stekpannan kan ta skada.


  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna stekpanna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar stekpannan på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.
  Leverans
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.