Demeyere Stekpanna & Grillpanna Set, 28cm, Controlinduc - Demeyere - Stekpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Stekpanna & Grillpanna Set, 28cm, Controlinduc

  Demeyere - Art.nr: 16628-46728

  Rek. pris: 5 595 kr
  4 795 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Demeyere Stekpanna & Grillpanna Set, 28cm, Controlinduc

  Ett set med en stekpanna och en räfflad grillpanna från Demeyere ur Controlinduc serien som kommer med hela 30 års garanti. De perfekta pannorna för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkade för att hålla livet ut.

  Stekpannan och grillpannan har den unika Controlinduc funktionen som är ett överhettningsskydd vid 250°C. 5-stjärniga pannor från Demeyere i Controlinduc serien med fantastiska stekegenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut.


  • De ultimata pannorna
  • Kan inte bli varmare än 250°C
  • Ingen non-stick beläggning behövs
  • 30 års garanti
  • 7-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Stekpanna Grillpanna Set, 28cm, Controlinduc

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Ett set med en stekpanna och en räfflad grillpanna från Demeyere ur Controlinduc serien som kommer med hela 30 års garanti. De perfekta pannorna för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkade för att hålla livet ut.

  Detta set innehåller följande pannor:
  Demeyere Stekpanna, Controlinduc, 28cm
  Demeyere Grillpanna, Controlinduc, 28x28cm

  Är du trött på att köpa nya stekpannor hela tiden? Köp en Demeyere stekpanna så behöver du aldrig mer köpa en stekpanna igen.

  Ingen non-stick beläggning behövs längre då pannorna har en sådan exakt värmeledning och är Silvinox behandlad. När pannan är tillräckligt varm, sänk värmen med cirka 50%, sedan kommer pannan att sköta resten. Både stekpannan och grillpannan har ett robust handtag i rostfritt stål samt att pannorna kan användas i ugnen vilket är praktiskt om man först vill bryna på köttbiten för att sedan fortsätt tillagningen i ugnen.

  Controlinduc - Ett unikt överhettningsskydd
  Det unika Controlinduc systemet ser till att stekpannan ej blir varmare än 250°C (på induktionshällar) oavsett om man vrider på full styrka på induktionshällen. Detta är en mycket praktisk säkerhetsåtgärd samt att man undviker att bränna maten i pannan och på så sätt får du alltid ett utmärkt stekresultat. Pannorna fungerar även på övriga hällar så som elektrisk, gas, keramisk men då kan man ej utnyttja det automatiska överhettningsskyddet, utan då fungerar pannorna som vanligt.

  Controlinduc fungerar på så sätt att materialet i pannans botten är magnetiskt upp till 250°C, därefter upphör den att vara magnetisk. Den idealiska stektemperaturen i en stekpanna ligger mellan 170°C och 230°C. Vid 250°C börjar både smör och olja att brytas ned vilket leder till att maten förstörs.

  Upp till ungefär 220°C värms pannan upp som en vanlig stekpanna. Om man skulle fortsätta att värma upp pannan däröver kommer Controlinduc systemet att sätt igång vilket leder till att induktionshällens styrka minskas och pannans temperatur stabiliseras mellan 245°C och 250°C.

  Det är viktigare med en bra stekpanna än en dyr spis!
  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kärl är anpassat efter sitt unika användningsområde.

  Stekpannan och grillpannan har en tjock 7-lagers botten på 3mm vilket ger en effektiv och jämn värmespridning samt att värmen sprids jämnt över hela ytan ända upp längs kanterna. Pannorna har ett stabilt handtag som är utformat för att ej leda värme.

  Mått och specifikationer - Stekpanna:
  Diameter toppen: 28 cm ∅
  Diameter botten: 22 cm ∅

  Mått och specifikationer - Grillpanna:
  Diameter toppen: 28 x 28 cm
  Diameter botten: 25 x 25 cm

  Den perfekta botten
  Den tjocka multilager botten med hela 7 lager garanterar en effektiv och optimal värmespridning. Botten är uppbyggd på ett sådant sätt att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna stekpanna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar stekpannan på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Alla Demeyeres stekpannor i Controlinduc serien är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet.

  Värm aldrig upp en stekpanna på högsta värme, lämplig temperatur är ca 2/3 effekt. Det går att steka i olja men det är lättare att se om stekpannan är för varm om smör används.

  Controlinduc stekpannorna kan diskas i diskmaskin.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.