Demeyere Stekpanna Set 2st, 28cm, 32cm, Industry, Duraslide - Demeyere - Stekpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Stekpanna Set 2st, 28cm, 32cm, Industry, Duraslide

  Demeyere - Art.nr: 49632-49628

  Rek. pris: 4 795 kr
  3 995 kr
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Demeyere Stekpanna Set 2st, 32cm, 28cm, Industry, Duraslide Ultra

  Ett set med två belagda stekpannor från Demeyere ur Industry serien med Duraslide Ultra non-stick beläggning som är en mycket effektiv non-stick beläggning som gör det lätt att jobba med stekpannorna samtidigt som att inte maten bränner fast. Stekpannorna passar perfekt för stekning på lägre temperaturer.


  • Set med 2 stekpannor
  • Mycket effektiv non-stick beläggning
  • 5-lagers material för bästa värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Demeyere Stekpanna Set 2st, 32cm, 28cm, Industry, Duraslide Ultra

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Detta set innehåller följande stekpannor:
  Demeyere Stekpanna, Industry, Duraslide Ultra, 28cm
  Demeyere Stekpanna, Industry, Duraslide Ultra, 32cm

  Ett set med två belagda stekpannor från Demeyere ur Industry serien med en mycket effektiv Duraslide Ultra non-stick beläggning som gör det lätt att jobba med stekpannorna samtidigt som att inte maten bränner fast. Stekpannorna är uppbyggda med 5 lager på totalt 3mm ända upp till kanterna vilket ger en jämn och snabb värmefördelning utöver hela botten och ända upp i kanterna på stekpannorna. Med den innovativa non-stick beläggningen Duraslide Ultra får du alltid ett utmärkt stekresultat samtidigt som att pannorna är lätta att hålla ren.

  Belagda stekpannor för stekning på lägre temperaturer. Utmärkt för fettsnål stekning och för mat som har en tendens att lätt fastna i stekpannan så som livsmedel som innehåller ägg, mjöl och mjölk. Stekpannorna passar även utmärkt för känsligare ingredienser så som ägg, fisk, köttfärs eller potatis. Naturligtvis kan man även steka kött och kyckling i stekpannorna utan problem, men eftersom det är belagda stekpannor är dom främst avsedda för lågtemperaturstekning.

  Industry - Demeyeres senaste och största serie
  Industry serien är Demeyeres senaste och största serie där det finns ett komplett sortiment med både stek- & kokkärl i alla storlekar. Perfekt för dig som vill ha en komplett uppsättning med både stekpannor, sauteuser och kastruller med matchande utseende och med samma höga kvalitet. Eftersom det här är en av Demeyeres huvudserier så finns det ett brett sortiment och man kan enkelt komplettera med ytterligare storlekar och modeller.

  Demeyere Industry är en helt ny serie stekpannor och kokkärl från belgiska Demeyere där man har kombinerat det bästa av två världar. En robust konstruktion i amerikansk stil i kombination med europeisk teknik gör stekpannorna till ett fantastiskt stekkärl att jobba med. Stekpannorna har en industriell prägel som verkligen står ut. Stekpannorna är designade av Stefan Schöning och kommer att ge dig ett långt matlagningsnöje.

  Stekpannorna är fria från PFOA samt att dom kommer med 5 års garanti för tillverkningsfel. Stekpannorna diskas för hand eftersom vissa maskindiskmedel innehåller frätande kemikalier som kan förstöra non-stick beläggningen. Gällande garantin så täcker den inte fall där stekpannan har överhettats regelbundet och på så sätt skadat beläggningen.

  Det här är Demeyeres största serie med kastruller, grytor, stekpannor och sauteuser. Här finns ett komplett sortiment med både kok- & stekkärl i samma serie och med samma utformning och fina prestanda.

  Det är viktigare med en bra stekpanna än en dyr spis!
  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är en stekpanna som är framtagen för att ge bästa möjliga stekresultat.

  Utsidan av stekpannorna är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör stekpannorna lätta att hålla ren och fin. Stekpannorna är tillverkade med en tjock 5-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna tack vare kokkärlets botten och InductoSeal. Den tjocka botten slår sig inte med tiden, utan den förblir platt och den ger ungefär 33% större värmeyta än ett traditionellt kärl.

  Mått och specifikationer - Stekpanna 32cm
  Diameter toppen: 32 cm ∅
  Diameter botten: 26 cm ∅
  Höjd: 5,5 cm

  Mått och specifikationer - Stekpanna 28cm
  Diameter toppen: 28 cm ∅
  Diameter botten: 22 cm ∅
  Höjd: 5,5 cm


  Den perfekta botten
  Den tjocka botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna stekpanna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar stekpannan på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas. Alla Demeyeres stekpannor i Industry serien är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Kunder som köpte den här produkten köpte även

  Demeyere Stekpanna Set 3st, 24cm, 28cm, 32cm, Industry

  Demeyere Stekpanna Set 3st, 24cm, 28cm, 32cm, Industry

  4 795 kr
  Demeyere Stekpanna, 20cm, Industry, Duraslide

  Demeyere Stekpanna, 20cm, Industry, Duraslide

  1 795 kr
    
  Leverans
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.