Demeyere Traktörpanna med lock, 28cm, Intense - Traktörpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar
  Nyhet!

  Demeyere Traktörpanna med lock, 28cm, Intense

  Demeyere - Art.nr: 50428A-50528

  Rek. pris: 2 999 kr
  2 795 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Traktörpanna med lock från Demeyere, 28cm, Intensey

  Den ultimata traktörpannan för hemmakocken eller köksproffset. Optimal värmefördelning på grund av den flerskiktade botten med TriplInduc teknik där värmen sprider sig ända upp i kanterna.

  Traktörpanna från Demeyere i Intense serien med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut. Traktörpannan kommer med hela 30 års garanti.


  • Den ultimata traktörpannan
  • 30 års garanti
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Demeyere Traktörpanna med lock, 28cm, Intense

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  En traktörpanna från Demeyere ur Intense serien som kommer med hela 30 års garanti. Den perfekta traktörpannan för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkad för att hålla livet ut.

  Ingen non-stick beläggning behövs längre då traktörpannan har en sådan exakt värmeledning och är Silvinox behandlad. När traktörpannan är tillräckligt varm, sänk värmen med cirka 50%, sedan kommer traktörpannan att sköta resten.

  Intense - Demeyeres senaste serie
  Demeyere Intense är en helt ny serie stekkärl och kokkärl från belgiska Demeyere där man har kombinerat högsta kvalitet tillsammans med smart teknik. En unik del med Intense serien är det speciellt utformade locket med dubbla väggar som är framtaget för att bevara värmen på absolut bästa sätt. Väggarna i locket är värmeförseglade så att mellanrummet fungerar som en isolator och på så sätt bevarar man värmen längre i kärlet än med ett traditionellt lock som är tillverkat av ett enkelt lager stål.

  Här finns ett komplett sortiment med både kok- & stekkärl i samma serie och med samma utformning och fina prestanda.

  Det är viktigare med en bra panna än en dyr spis!

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är en traktörpanna som är framtagen för att ge bästa möjliga stekresultat samt att den kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Traktörpannan är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör traktörpannan nästan lika lättdiskad som en teflonpanna, men med skillnaden att den här traktörpannan kommer att hålla livet ut. Traktörpannan är tillverkad med en tjock 5-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna tack vare kokkärlets Tripllinduc botten och InductoSeal. Den tjocka botten slår sig inte med tiden, utan den förblir platt och den ger ungefär 33% större värmeyta än ett traditionellt kärl.

  Mått och specifikationer
  Diameter toppen: 28 cm ∅
  Diameter botten: 25.5 cm ∅
  Volym: 5.7 liter
  Lock: Medföljer

  När man steker i en rostfri traktörpanna är det viktigt att tänka på vilken temperatur traktörpannan har. Vid för hög temperatur kan maten fastna eller helt enkelt brännas vid. Traktörpannan tål högsta värmen, men det gör inte maten. En spisplatta kan bli upp till 700 grader varm och normal stektemperatur är mellan 170 -180 grader. Vanligen är 2/3 av spisens effekt lagom för stekning medan full effekt på spisen är lämplig endast för vattenkokning.

  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga pannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna panna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar pannan på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Alla Demeyeres pannor i Intense serien är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Traktörpannan kan även diskas i diskmaskin.

  Att steka i rostfritt är som att grilla. Maten kan till en början fastna, men släpper så fort porerna har stängts. För att få den bästa stekytan är det bra om maten vänds så få gånger som möjligt. Värm aldrig upp en traktörpanna på högsta värme, lämplig temperatur är ca 2/3 effekt. Det går att steka i olja men det är lättare att se om traktörpannan är för varm om smör används. Industry traktörpannorna diskas med diskmedel samt att dom tål även diskmaskin. Vid behov koka ur traktörpannan med lite vatten och diskmedel.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.