Demeyere Traktörpanna, med stållock, 28cm, Apollo - Traktörpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Traktörpanna, med stållock, 28cm, Apollo

  Demeyere - Art.nr: SET-44428A-44528

  Rek. pris: 2 995 kr
  2 595 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Traktörpanna med stållock från Demeyere, 28cm, Apollo

  Den ultimata traktörpannan för hemmakocken eller köksproffset.

  Optimal värmefördelning på grund av den flerskiktade botten med TriplInduc teknik där värmen sprider sig ända upp i kanterna. Traktörpanna från Demeyere i Apollo serien med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut. Traktörpannan kommer med hela 30 års garanti.


  • Den ultimata traktörpannan
  • 30 års garanti
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Demeyere Traktörpanna, med stållock, 28cm, Apollo

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Praktisk traktörpanna med passande stållock som är tillverkad för att hålla livet ut. Traktörpannan kommer med hela 30 års garanti.

  Ingen non-stick beläggning behövs längre då traktörpannan har en sådan exakt värmeledning och är Silvinox behandlad. När traktörpannan är tillräckligt varm, sänk värmen med cirka 50%, sedan kommer traktörpannan att sköta resten.

  Det är viktigare med en bra panna än en dyr spis!

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kärl är anpassat efter sitt unika användningsområde.

  Traktörpannan har en tjock TriplInduc botten som ger en effektiv och jämn värmespridning samt att den fungerar på alla typer av hällar, inklusive induktion. Både botten och sidorna av traktörpannan är tillverkade med sju olika lager stål och aluminium för att garantera att värmen sprids jämnt över hela ytan ända upp längs kanterna. Traktörpannan har ett stabilt handtag som är utformat för att ej leda värme.

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 28 cm ∅
  Diameter botten: 26 cm ∅
  Volym: 4.0 liter
  Höjd: 7.4 cm
  Lock: Medföljer

  När man steker i en rostfri traktörpanna är det viktigt att tänka på vilken temperatur traktörpannan har. Vid för hög temperatur kan maten fastna eller helt enkelt brännas vid. Proline tål högsta värmen, men det gör inte maten. En spisplatta kan bli upp till 700 grader varm och normal stektemperatur är mellan 170 -180 grader. Vanligen är 2/3 av spisens effekt lagom för stekning medan full effekt på spisen är lämplig endast för vattenkokning.


  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Den perfekta botten

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna traktörpanna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar traktörpannan på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Traktörpannan är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Traktörpannan kan även diskas i diskmaskin.

  Viktig information gällande maskindiskmedel:
  Vissa maskindiskmedel kan innehålla frätande ämnen och slippartiklar vilket kan medföra att produkten kan skadas med tiden och detta är inte något som produktgarantin täcker. Om kokkärlet ska diskas i diskmaskinen, då måste ett maskindiskmedel avsett för alkuminiumkärl utan slippartiklar användas för samtliga kokkärl i Apollo och Industry serien.

  Att steka i rostfritt är som att grilla. Maten kan till en början fastna, men släpper så fort porerna har stängts. För att få den bästa stekytan är det bra om maten vänds så få gånger som möjligt. Värm aldrig upp en panna på högsta värme, lämplig temperatur är ca 2/3 effekt. Det går att steka i olja men det är lättare att se om pannan är för varm om smör används. Traktörpannan diskas med diskmedel samt att dom tål även diskmaskin. Vid behov koka ur pannan med lite vatten och diskmedel.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.