Demeyere Traktörpanna med stållock, 28cm, Atlantis - Traktörpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Traktörpanna med stållock, 28cm, Atlantis

  Demeyere - Art.nr: 41428A-41528

  Rek. pris: 3 999 kr
  3 695 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Traktörpanna med lock från Demeyere, 28cm, Atlantis

  Den ultimata traktörpannan för hemmakocken eller köksproffset.

  Optimal värmefördelning på grund av den flerskiktade botten med TriplInduc teknik där värmen sprider sig ända upp i kanterna. Traktörpanna från Demeyere i Atlantis serien med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut. Traktörpannan kommer med hela 30 års garanti.


  • Den ultimata traktörpannan
  • 30 års garanti
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  Demeyere Traktörpanna med stållock, 28cm, Atlantis

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  Traktörpanna med stållock ur Demeyere Atlantis serien som är Demeyeres 5-stjärniga serie kokkärl som kommer med hela 30 års garanti. En riktigt bra traktörpanna som passar till de flesta ändamål.

  Detta är en av de absolut vassaste traktörpannorna som finns på marknaden idag och är något för dig som vill ha det absolut bästa!

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är den ultimata traktörpannan för hemmakocken eller köksproffset med fantastiska egenskaper och som är tillverkad för att hålla livet ut, därav ges en garanti på hela 30 år. Det här är en traktörpanna som är framtagen för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att den kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Ingen non-stick beläggning behövs längre då traktörpannan har en sådan exakt värmeledning och är Silvinox behandlad. När traktörpannan är tillräckligt varm, sänk värmen med cirka 50%, sedan kommer traktörpannan att sköta resten.

  Traktörpannan är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör traktörpannan nästan lika lättdiskad som en teflonpanna, men med skillnaden att den här pannan kommer att hålla livet ut. Pannan är tillverkad med en tjock 7-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna tack vare kokkärlets Tripllinduc botten och InductoSeal. Den tjocka botten slår sig inte med tiden, utan den förblir platt och den ger ungefär 33% större värmeyta än ett traditionellt kärl

  Det är viktigare med en bra panna än en dyr spis!

  Traktörpannan är av allra högsta kvalitet med lock av rostfritt stål. Den är utvecklad för att behålla så mycket värme som möjligt i botten för att på så sätt snabba på uppvärmningen istället för att värma upp omgivande luft. Kokkärlet har dessutom Demeyeres unika TriplInduc botten som ger upp till 30% högre effekt på induktionsspisar, men pannan kan naturligtvis även användas på vanliga elektriska hällar med enastående resultat. Det rostfria locket sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i pannan och att vattnet kondenser tillbaks ner i kokkärlet vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 28 cm ∅
  Diameter botten: 28 cm ∅
  Volym: 4.0 liter
  Höjd: 7.4 cm

  När man steker i en rostfri traktörpanna är det viktigt att tänka på vilken temperatur traktörpannan har. Vid för hög temperatur kan maten fastna eller helt enkelt brännas vid. Pannan tål högsta värmen, men det gör inte maten. En spisplatta kan bli upp till 700 grader varm och normal stektemperatur är mellan 170 -180 grader. Vanligen är 2/3 av spisens effekt lagom för stekning medan full effekt på spisen är lämplig endast för vattenkokning.

  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga stekpannor eller kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna traktörpanna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar traktörpannan på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Traktörpannan är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Traktörpannan kan även diskas i diskmaskin.

  Att steka i rostfritt är som att grilla. Maten kan till en början fastna, men släpper så fort porerna har stängts. För att få den bästa stekytan är det bra om maten vänds så få gånger som möjligt. Värm aldrig upp en panna på högsta värme, lämplig temperatur är ca 2/3 effekt. Det går att steka i olja men det är lättare att se om pannan är för varm om smör används. Traktörpannan diskas med diskmedel samt att dom tål även diskmaskin. Vid behov koka ur pannan med lite vatten och diskmedel.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Fler produkter som kan vara intressanta

  Demeyere Traktörpanna, 28cm, Apollo

  Demeyere Traktörpanna, 28cm, Apollo

  2 095 kr
     
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.