Demeyere Ugnsform med galler, 40 x 33cm, Industry - Ugnsformar
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Demeyere Ugnsform med galler, 40 x 33cm, Industry

  Demeyere - Art.nr: 48740

  3 399 kr
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Demeyere ugnsform med galler, Industry

  En stor ugnsform med tillhörande grillgaller från Demeyere ur Industry serien som kommer med hela 30 års garanti. Den perfekta ugnsformen för hemmakocken eller köksproffset. Ugnsformen har en industriell prägel som verkligen står ut.


  • Demeyere ugnsform med galler
  • Mått: 40 x 33.7cm
  • 5-lagers material för bästa värmespridning
  • 30 års garanti
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Demeyere Ugnsform med galler, 40 x 33.7cm, Industry

  Välkommen till Sveriges största utbud med Demeyere!

  En stor ugnsform med tillhörande grillgaller från Demeyere ur Industry serien som kommer med hela 30 års garanti. Den perfekta ugnsformen för hemmakocken eller köksproffset som är tillverkad för att hålla livet ut.

  Demeyere Industry är en helt ny serie kokkärl från belgiska Demeyere där man har kombinerat det bästa av två världar. En robust konstruktion i amerikansk stil i kombination med europeisk teknik gör ugnsformen till ett fantastiskt ugnskärl att jobba med. Ugnsformen har en industriell prägel som verkligen står ut. Ugnsformen är designad av Stefan Schöning och kommer att ge dig en livstid av matlagningsnöje.

  Demeyeres affärside är att tillverka världens bästa stek och kokkärl i rostfritt stål där varje kokkärl är anpassat efter sitt unika användningsområde. Det här är en ugnsform som är framtagen för att ge bästa möjliga tillagningsresultat samt att den kommer att hålla och fungera lika bra efter många års dagligt användande.

  Ugnsformen är behandlad med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet. Detta gör ugnsformen nästan lika lättdiskad som en teflonform, men med skillnaden att den här formen kommer att hålla livet ut. Ugnsformen är tillverkad med en tjock 5-lagers bottenkonstruktion, som är anpassad efter vilka egenskaper som krävs för varje tänkbar maträtt. Värmen sprids effektivt och jämnt över hela botten och hela vägen upp längs kanterna tack vare kokkärlets Tripllinduc botten och InductoSeal. Den tjocka botten slår sig inte med tiden, utan den förblir platt och den ger ungefär 33% större värmeyta än ett traditionellt kärl.

  Mått och specifikationer
  Längd: 40 cm
  Bredd: 33.7 cm
  Höjd: 7,7 cm
  Grillgaller: Medföljer

  Den perfekta botten
  Den tjocka TriplInduc botten garanterar en effektiv och optimal värmespridning, samt att den fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion. Botten är även uppbyggd på ett sådant sätt som gör att botten inte kommer att slå sig med tiden.

  Hygien är viktigt
  Hygienen är ett väldigt viktigt område för Demeyere och därav har inga kokkärl några nitar och skruvar på insidan. När man formgav denna ugnsform har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar ugnsformen på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas.

  Alla Demeyeres kokkärl i Industry serien är behandlade med Silvinox, som är Demeyeres patenterade metod att rena stålet.

  Viktig information gällande maskindiskmedel:
  Vissa maskindiskmedel kan innehålla frätande ämnen och slippartiklar vilket kan medföra att produkten kan skadas med tiden och detta är inte något som produktgarantin täcker. Om kokkärlet ska diskas i diskmaskinen, då måste ett maskindiskmedel avsett för alkuminiumkärl utan slippartiklar användas för samtliga kokkärl i Apollo och Industry serien.

  Fler produkter som kan vara intressanta

  Demeyere Ugnsform, 32 x 26cm, Industry

  Demeyere Ugnsform, 32 x 26cm, Industry

  2 649 kr
     
  Leverans
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.