Fissler Gryta, 6.3 liter, 24cm, med lock, Original Pro - Fissler - Grytor & Kastruller
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Fissler Gryta, 6.3 liter, 24cm, med lock, Original Pro

  Fissler - Art.nr: FI-8412324000

  3 295 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Gryta med lock från Fissler, 6.3 liter, 24cm, Original Pro

  En stor och allsidig gryta med lock från Fissler som passar de flesta ändamål. Grytan är i stort sett helt outslitlig oavsett hur mycket man använder den och därav är grytan en favorit i det professionella köket.

  Grytan har en tjock botten som minimerar risken att ingredienserna bränner fast. Grytan har en invändig måttskala samt en avrundad botten så att det är lätt att komma åt ända ut i kanterna.


  • Tjock Cookstar-botten för jämn värmespridning
  • Fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshäll

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Fissler Gryta med lock, 6.3 liter, 24cm, Original Pro

  En gryta i rostfritt stål med lock från Fissler. En riktigt bra allround gryta som passar de flesta ändamål. Kockens val faller ofta på Fissler Original Pro eftersom kokkärlen är i stort sett helt outslitliga oavsett hur mycket man använder dom. Därav är det så att man ofta hittar Fissler Original Pro i det professionella köket.

  Den tjocka botten ger en effektiv och jämn värmespridning ända upp i kanterna, vilket minimerar risken att ingredienserna bränner fast. Grytan fungerar på alla typer av spishällar, inklusive induktion. Invändigt finner man både måttskala och avrundad botten för praktisk användning. Kokkärlet har en bred droppfri hällkant och handtag med värmesköldar som minimerar överföring av värme. Det rostfria locket sluter tätt vid kanterna och ser till att ångan stannar kvar i grytan och att vattnet kondenser tillbaks ner i grytan vilket är särskilt viktigt när du tillagar ingredienser som innehåller lite vatten.

  • Tjock botten för jämn och effektiv värmespridning
  • Cookstar-botten vilket gör att grytan kan användas på alla typer av hällar, inklusive induktion
  • Måttskala och droppfri hällkant
  • Värmeskyddande handtag
  • 5 års garanti
  • Tillverkade i Tyskland

  Svenska kocklandslaget använder Fissler
  Den genomgående röda tråden i Fisslers koncept är att kokkärlen fungerar på alla typer av hällar, extra tjock botten för perfekt värmespridning, handtag med värmesköldar som minimerar överföring av värme, måttskala på insidan och droppfri hällkant. Kokkärlen har en väl genomtänkt design. Gör som det svenska kocklandslaget, använd Fissler grytor och kastruller.

  Exklusivt och oöverträffat
  Det blir inte bättre än så här. Fisslers kastruller och grytor är bland det finaste man kan sätta på en spis. Det gedigna kvalitetsarbetet märker du snabbt i form av en rad användarfördelar som du snart får svårt att leva utan, samt att du får alltid ett bra tillagningsresultat med Fissler. Alla grytor och kastruller är tillverkade i 18/10 rostfritt stål av högsta kvalitet. De har dessutom en extra tjock botten för bästa värmeegenskaper och energibesparing. Kokkärlen kan både användas i ugnen samt köras i diskmaskin.

  Egenskaperna som gjort Fissler kända i det professionella köket är resultatet av en unik tillverkningsmetod. Först centreras stålet och aluminiumskiktet för botten som sedan förvärmas till 600 grader. Därefter pressas de olika lagren ihop med ofantliga 1600 tons tryck till en färdig botten. Aluminiummaterialet förenas med det rostfria stålet över hela ytan. Resultatet är en stabil botten med snabb och mycket jämn värmespridning.

  Det är viktigare med en bra kastrull och gryta än en dyr spis!

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 24 cm ∅ (överkant till överkant)
  Volym: 6.3 liter
  Lock: Medföljer

  Lock med perfekt tillslutning
  Locket är tillverkat i rostfritt stål och har en perfekt passform som håller tätt vid kanterna. Locket kan även användas på övriga Fissler grytor och kastruller med samma diameter. Ett bra och väl passande lock ser till att du spar dels värme och energi och därigenom även kortar ner tillagningstiderna. Det går åt ungefär 2,8 gånger mer energi om man tillagar utan lock eller med ett lock som är för lätt. En god tillslutning ser också till att ångan hålls kvar i grytan och därmed är det också möjligt att tillaga hälsosamma måltider.

  Grytan har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.