Kai-Shun Brödkniv 23 cm, Shun Kaji - Kai Shun - Köksknivar
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Kai-Shun Brödkniv 23 cm, Shun Kaji

  Kai-Shun - Art.nr: KDM-0008

  3 995 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Brödkniv från Kai-Shun, Kaji

  En tandad brödkniv som är perfekt att skära upp bröd med eller andra livsmedel med ett hårdare yttre och ett mjukare inre.


  • Brödkniv 23cm
  • Handtillverkad i Japan
  • 65 lager stål i damaskusutförande
  • Handtag i Pakkawood trä

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Kai-Shun Brödkniv 23 cm, Kaji

  Shun KAJI, varje Shun kniv är ett konstverk

  Kockknivar med Damaskusstål med 65 lager med en inre kärna av specialstålet SG-2 ger Shun Kaji knivarna en otrolig skärpa och tålighet. Bladet är uppbygt med den hårda SG-2 stål kärnan och sedan med 32 lager mjukare stål på vardera sida. Bladet är väldigt hårt (63-65 HRC) samt mycket korrosionsbeständigt. Alla Shun-knivar inklusive stålarbetet är gjorda för hand vilket ger varje kniv ett unikt mönster i stålet. Unikt utformat handtag i Pakka wood med tyngd i exklusiv design som ger kniven extremt bra balans.

  Shun Kaji, ett elegant designat konstverk med utmärkt funktionalitet. På japanska hänvisar Kaji till smedens hammare som användes vid tillverknning av de välkända samurajsvärden. Kai Shun's Kaji serien är en ideal kombination av den ultimata teknologin och hantverk. Från den högkvalitativa SG-2 kärnan i bladet till den exklusiva damaskusdesignen genom dess 32 lager specialstål på var sida, gör denna knivserie till en riktig premium och högkvalitativ knivserie från Kai Shun.

  Shunknivarna tillverkas av KAI Cutlery i Seki City, Japan. Staden är känd för dess tillverkning av svärd och har en tradition som sträcker sig över 700 år tillbaka i tiden. Levereras i presentförpackning.
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.