Mac Kid Barnkniv, Set 3 knivar - Orange, Gul, Rosa - Barnknivar
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Mac Kid Barnkniv, Set 3 knivar - Orange, Gul, Rosa

  Mac - Art.nr: MACKID-SET

  Rek. pris: 1 155 kr
  845 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Barnknivar från Mac, set med 3 knivar

  Äntligen är den här, Mac Kid – en barnanpassad kniv så att barnen kan hjälpa till i köket. Det bästa sättet att få barnen intresserade av mat är att låta dom hjälpa till i köket med riktiga redskap. En mycket funktionell barnkniv som har tagits fram speciellt för att man på ett säkert sätt ska kunna låta barnen vara med i köket och hjälpa till.


  • Skydd för att undvika att fingrarna glider ner under kniven
  • Rundad spets
  • Utmarkerat där kniven är vass
  • Handtag för små händer, samt med glidskydd

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Mac Kid Barnkniv, Set 3 knivar

  I detta set ingår följande 3 barnknivar
  • Mac Kid barnkniv, Gul
  • Mac Kid barnkniv, Orange
  • Mac Kid barnkniv, Rosa

  MAC KID - En kvalitetskniv för barn! En barnanpassad kvalitetskniv. Att bjuda in barnen i köket och ge dem egna riktiga redskap är det absolut bästa sättet att få matglada barn!

  Barnkniven har en mycket funktionell design. Knivbladets bakkant är patenterat och skapar ett skydd så att fingrarna inte glider ner under kniven. Spetsen är rundad för att undvika att man skär sig och den målade linjen på knivbladets nedkant visar var kniven är vass. Handtaget är glidskyddat för små händer. Det är även högt nog för att undvika att knogarna slår i skärbrädan.

  MAC KID kniven är 23 cm lång och väger 58 gram.

  Viktigt att tänka på!
  Tänk på att kniven, trots sitt utseende, är en vass kvalitetskniv och ingen leksak. Låt aldrig barn använda kniven utan uppsikt av en vuxen. MAC KID väcker barns intresse för mat. Bjud in barnen i köket, ge dem barnanpassade redskap och gör dem delaktiga. Vi kan lova att inställningen till mat och middag kommer att förändras omgående. Det här är början på ditt barns gastronomiska resa!

  Användning
  Kökskniven är matlagningens kanske viktigaste redskap. Det är av betydelse att de är vassa för att alltid kunna brukas med minsta möjliga kraft. Din MAC KID är inget undantag. Den vita markeringen på nedre delen av knivbladet indikerar var kniven är riktigt skarp. Vidrör aldrig detta område. Det är viktigt att ditt barn förstår detta och att barnet får vägledning i hur man använder en kniv. Knivbladet kan skadas om man skär i djupfrysta råvaror eller ben. Använd alltid trä- eller plastskärbrädor, eftersom de sliter minst på knivseggen. Förvara kniven utom räckhåll för barn. Ha för vana att aldrig överräcka kniven. Placera den istället på skärbrädan med handtaget vänt mot barnet.

  Patenterad design
  MAC KID har en exklusiv patenterad design med fokus på säkerhet. Knivbladets skydd intill handtagets framkant skyddar fingrarna från att glida ned under knivseggen. Dessutom är endast den mittersta delen av eggen vass, vilket är markerat på knivbladet. För att undvika skärskador är knivspetsen rundad. Handtaget är glidskyddat och anpassat för små händer. Det är tillräckligt högt för att inte slå knogarna i skärbrädan. Låt ditt barn se fördelarna med MAC KID och hur den skiljer sig mot vuxenknivar. Det är viktigt för att undvika incidenter med andra knivar i framtiden.

  Underhåll
  MAC KID är en stålkniv med japansk slipvinkel (15 grader). För att underhålla skärpan är det bra att bryna knivseggen med ett keramiskt bryne. Om du önskar slipa fram en ny skäregg behövs en slipsten alternativt slipmaskin för japanska knivar. Stålknivar får aldrig maskindiskas. Diska kniven för hand och torka av knivbladet noga. Förvara kniven lämpligen på en magnetlist eller i ett knivblock för att inte skada eggen.

  Mått & Specifikation
  Längd: 23 cm
  Vikt: 58 gram
  Handtag: Tåligt greppvänligt plasthandtag
  Knivblad: Rostfritt stål, med hårdheten 54 HRC
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.