Mazzer Mini Electronic A Kaffekvarn, Silver - Kaffekvarnar
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Mazzer Mini Electronic A Kaffekvarn, Silver

  Mazzer - Art.nr: MIM_E

  Rek. pris: 9 625 kr
  7 199 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Kaffekvarn Mazzer Mini, Electronic A

  En elektrisk kaffekvarn från italienska Mazzer som passar både till restaurangen eller för den kräsne hemma baristan. Det här är en professionell kaffekvarn som idag finns hos många kafeer och coffe shops. Elektroniskt doseringssystem som eliminerar problem som kaffespill. En knapptryckning och kvarnen maler exakt den mängd du till ha.


  • Kaffekvarn Mazzer Mini, Electronic A
  • Professionellt malverk med malskivor
  • Elektroniskt doseringssytem
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Mazzer Mini Kaffekvarn Electronic model A, Silver

  Mazzer Mini Electric är snabb, tyst och mycket driftsäker. Passar bra i både baren och för den kräsne hemma baristan.

  Electric serien har ett elektroniskt doseringssystem som eliminerar problem som kaffespill.

  Ovanpå doseraren sitter det två knappar - en kopp eller två koppar. De båda är inställbara från 5.5 till 8 gram respektive från 13 till 15 gram. En knapptryckning och Mini maler exakt den mängd du till ha. Varken mer eller mindre. Detta resulterar i att du verkligen får färskt kaffe till varje espresso.

  • Effekt: 250 watt
  • Malningsskiva: 64 mm
  • Hastighet: 1400 varv/minut
  • Bönbehållare: 0.6 kg
  • Doseringsstorlek: 5.5 - 9 gram
  • Mått (höjd/bredd/djup) 460 x 158 x 355 mm
  • Vikt: 10 kg
  • Elektroniskt doseringssytem

  Skillnaden mellan Mazzer Mini Electronic modell A och B är att modell A har knappar ovanpå doseringstratten medan modell B har en knapp man trycker en eller två gånger på med portafiltret.

  Miniserien från Mazzer har fått mycket god publicitet från professionella kaffehus. Med dess utmärkta kvalitet och precision har Mazzer Mini blivit ett begrepp för hur en lättanvänd och kommersiell kaffekvarn ska vara. När Mazzer Mini kaffekvarn introducerades på världsmarknaden så mottogs den som en enklare kommersiell espressokvarn för mindre caféer och espressobarer. Mazzer Miniserien har nu även blivit en ikon bland espresso entusiaster som en av de bästa kvarnarna i prisklassen.

  Namnet Mini kan vara en aning missledande, men det står för att det är den minsta modellen som Mazzer tillverkar. När man jämför denna kvarn med andra tillverkare, så förstår man att den inte är så mini längre. Mazzer tillverkar även väldigt stora industriella och kommersiella kaffekvarnar.

  Detta är en väl genomtänkt kaffekvarn där man har tagit hänsyn till alla detaljer. Den robusta konstruktionen av nästan enbart metall, ser till att du har en fungerande kvarn för lätt kommersiellt eller hemmabruk i många år framöver. Kaffekvarnen är tystgående.

  Detta är en riktig kvalitetsmaskin som klarar av alla sorters kaffebönor, malningsgrader. Allt från espresso till finare malning passande för turkiskt kaffe, vilket nästan är ett pulver. Kvarnen är väldigt industriell och fungerar trots hårt användande eller malning med finare malningsgrad. Bättre än så här blir det inte. Tillverkad i Italien

  Robust konstruktion:
  Det är inget som har lämnats till slumpen när det kommer till Mazzer Mini's konstruktion. Den är utformad för att hålla. Höljet/huset på kvarnen är tillverkat av stål, som sedan har täckts med en hållbar färg samt lack. Det skulle vara enklare att förklara vilka delar som inte är gjorda av metall på Mazzer Mini, så som bönbehållaren, elsladd, av/på reglaget och gummifötterna under kvarnen. Nästan allt från motorn till kaffedoseringssystemet är tillverkade av metall.

  Kommersiellt malverk:
  Mazzer Mini har robusta malskivor som mal bönorna jämt och fint. Malskivorna är 64 mm i diameter och är tillverkade av härdat stål. Man kan på ett lätt och enkelt sätt ta ut malskivorna för utbyte eller rengöring. Ta bara bort bönbehållaren och skruva upp skruven där man väljer malningsgraden (måste skruva medsols för att kunna ta bort).

  Justerbar malningsgrad:
  Kvarnen har ett steglöst, lättanvänt, justerbart system för att ställa in malningsgraden, allt från grövre till väldigt fin malning. Trots att Mini klarar av att mala kaffet allt ifrån väldigt grovt för bryggkaffe till finare för espresso eller turkiskt kaffe, så är Mini huvudsakligen framtagen för att mala kaffe för espresso.

  Stor behållare för bönorna:
  Mini kan hålla upp till 0,6 kg hela kaffebönor i bönbehållaren. Behållaren är gjord av hållbar genomskinlig plast med ett svart lock. Den är väl utformad så att bönorna ska hålla sig färska och inte ska tappa aromen.

  Löstagbar behållare för bönorna:
  En ganska ovanlig funktion på kaffekvarnar i denna prisklass är att bönbehållaren kan tas bort, även när det finns bönor i den. Längst ner i behållaren finns en anordning som ser till att kaffebönorna stannar kvar i behållaren när man tar bort den. Detta möjliggör att man lätt och enkelt kan ta bort behållaren, utan att behöva tömma ut innehållet först.

  Doseringssystem:
  Electric serien har ett elektroniskt doseringssystem som eliminerar problem som kaffespill.

  Ovanpå doseraren sitter det två knappar - en kopp eller två koppar. De båda är inställbara från 5.5 till 8 gram respektive från 13 till 15 gram. En knapptryckning och Mini maler exakt den mängd du till ha. Varken mer eller mindre. Detta resulterar i att du verkligen får färskt kaffe till varje espresso.

  Säkerhetsmekanism:
  Motorn är utrustad med ett överhettningsskydd som förhindrar att motorn och andra delar tar skada om malmekanismen skulle fastna igen eller om motorn skulle överhettas genom för hög belastning.

  Rengöring av Mini Mazzer:
  Rengöring av Mazzer Mini är enkel genom att man på ett lätt sätt kan komma åt de olika delarna. För rengöring av malskivorna: Ta bort bönbehållaren and skruva upp (medsols) justeringsskruven för malningsgraden. Nu kommer du åt malmekanismen och malskivorna. Använd en liten borste för att rengöra. Rengöring av doseringssystemet är enklast genom användning av en liten sug, samtidigt som man drar i doseringshandtaget. Bönbehållaren kan tas bort och rengjord med varmt vatten samt ett milt handdiskmedel. Inga delar på Mini Mazzer kan diskas i diskmaskin.

  Slitstark motor:
  Mazzer Mini är utrustad med en 250 watts motor som har en hastighet på 1400 varv/minut. Med hjälp av denna kraftiga motor mals bönorna på ett snabbt och effektivt sätt, samt att den fortsätter fungera även vid hög belastning. Motorn är direkt ansluten till malskivorna, så ingen kraft försvinner på vägen. Motorn är väl isolerad och är mer tystgående än många andra kaffekvarnar på marknaden.

  Kaffekvarnen kommer med 2 års garanti mot fabrikationsfel om maskinen köpts och används privat. I övriga fall gäller 6 månaders garanti mot fabrikationsfel.

  Kvarnen levereras med en spillbricka i plast, inte i metall som på bilden.

  Kunder som köpte den här produkten köpte även

  Kockhandduk Pro, 50x70cm

  Kockhandduk Pro, 50x70cm

  175 kr
     
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.