MinoSharp Våtslip PLUS 3 - med 3 hjul - Knivslipar
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  MinoSharp Våtslip PLUS 3 - med 3 hjul

  MinoSharp - Art.nr: MC-550

  Rek. pris: 599 kr
  499 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  MinoSharp Våtslip PLUS 3 med 3 hjul

  En testvinnande och mycket prisvärd knivslip som är enkel att använda och som alltid ger ett bra resultat.


  Denna knivslip är passande för alla sorters köksknivar oavsett fabrikat, dock ej keramiska knivar, tandade knivar så som tandade brödknivar eller deba-slipade knivar så som japanska sushiknivar med slipning endast på ena sidan av knivbladet.


  • Testvinnande knivslip!
  • Enkel användning
  • Alltid ett bra slipresultat
  • 3-stegs slipning
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan

  Video med information om produkten

  Produktbeskrivning

  MinoSharp Våtslip PLUS 3 med 3 hjul

  Med MinoSharp våtslip behöver du aldrig mer ha en slö kniv!

  En testvinnande och mycket prisvärd knivslip som är enkel att använda samt som alltid ger ett bra resultat. Något som borde finnas i varje hem, för vem har inte ett antal slöa knivar hemma i kökslådan?

  Denna knivslip är passande för alla sorters köksknivar oavsett fabrikat, dock ej keramiska knivar, tandade knivar så som tandade brödknivar eller Deba-slipade knivar så som japanska sushiknivar med slipning endast på ena sidan av knivbladet.

  Detta gör att du lätt och enkelt kan slipa dina köksknivar oavsett om det är japanska knivar så som Global, Porsche och Mac eller europeiska knivar så som Zwilling, WMF, OBH Nordica eller Fiskars etc.

  De keramiska sliphjulen är väldigt hållbara och håller för väldigt många slipningar. Vi har slipat över 500 knivar med samma knivslip och den fungerar fortfarande lika bra. Det finns även utbyteshjul man kan köpa till vid behov.

  Användningen är väldigt enkel:
  1.
  Fyll på med vatten i knivslipen
  2. Dra sedan knivbladet fram och tillbaks 15-20 gånger per sliphjul, börja med det grövsta sliphjulet
  3. Diska av kniven och du har sedan en härligt vass kniv

  Denna knivslip blev bäst i test i Laga Lätt och Smartsons undersökning

  Knivslipen har tre keramiska sliphjul. Spännvidden mellan det grövsta och det finaste hjulet möjliggör att du kan nu även forma en ny egg åt riktigt slöa knivar, samtidigt som eggen kan poleras fint. Med denna slip får du alltid rätt slipvinkel och därigenom en perfekt egg.

  Slipning:
  Knivarna kommer ut från fabriken i Japan med en väldigt vass egg. För att bibehålla den vassa eggen, bör knivarna dock ibland slipas. Det finns många olika slags slipverktyg och de varierar i hur lättanvända och bra dom är.

  Det rekommenderas att man med jämna mellanrum slipar knivarna med en våt- eller keramisk slipsten. Mellan slipningarna är det rekommenderat att man använder en keramiska eller diamantslipstav för att underhålla den vassa eggen.

  Eftersom slipning med skärpstav och slipsten kan vara lite svår att bemästra i början, finns det andra enkla och effektiva sliphjälpmedel så som just denna knivslip med 3 olika keramiska sliphjul, vilket gör att du får ett bra resultat samt att den är väldigt enkel att använda på alla typer av japanska knivar så som Global, Kai-Shun, Tamahagane, Porsche, Mac, Yaxell m fl.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.