Miyabi Santokukniv 18cm, Raw 5000FCD - Miyabi - Köksknivar
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Miyabi Santokukniv 18cm, Raw 5000FCD

  Miyabi - Art.nr: 34684-181

  Rek. pris: 2 799 kr
  2 199 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Santokukniv 18cm från Miyabi, Raw 5000FCD

  En mångsidig santokukniv i 5000 FCD serien från Miyabi. Knivbladet är uppbyggt med 49 lager stål som precisionsslipats för att få fram det härliga Damaskus mönstret och kärnan av det hårda stålet som resulterar i en sylvass kniv. Handtag av Micartaträ


  • Knivbladets längd: 18cm
  • 49 lager stål
  • Damaskus utförande
  • Varje kniv med unik mönstring




  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Miyabi Santokukniv 18cm, Raw 5000FCD

  En mångsidig santokukniv i 5000 FCD serien från Miyabi.

  Knivbladet är uppbyggt med 49 lager stål som precisionsslipats för att på så sätt få fram det härliga Damaskus mönstret. Kärnan av FC61 Micro Carbide pulverstål resulterar i en sylvass kniv. De 49 lager stål har hamrats samman för att uppnå det vackra mönster som pryder bladet. Varje kniv får därmed en unik mönstring.

  Handtaget är tillverkat av micartaträ för perfekt balans och optimal kontroll. Knivarna i MIYABI 5000 FCD serien kombinerar funktionalitet med ett vackert utseende på ett ytterst harmoniskt sätt.

  • Knivbladets längd: 18cm
  • Kärna av FC61 pulverstål
  • 49 lager stål (24 lager per sida) som omger stålkärnan
  • Varje kniv med unik mönstring
  • Ergonomiskt handtag av micartaträ
  • Tillverkad i Seki, Japan


  Miyabi - En japanare i hemmet – kvalitetskniv i ädelt stål
  Miyabi betyder på japanska elegans, renhet och kultur. Miyabi ägs idag av Zwilling och Miyabi serien är en av Zwillings mest exklusiva knivkollektioner som helt tillverkas i Japan. Knivarna tillverkas efter generationers erfarenheter och ärofyllda traditioner. Detta mynnar ut i köksknivar med skarpslipad egg och en estetisk, läcker och funktionell design.



  Slipning:
  Miyabi knivarna kommer ut från fabriken i Japan med en väldigt vass egg. För att bibehålla den vassa eggen, bör knivarna dock ibland slipas. Det finns många olika slags slipverktyg och de varierar i hur lättanvända och bra dom är.

  Det är rekommenderat att man med jämna mellanrum slipar knivarna med en våt- eller keramisk slipsten. Mellan slipningarna är det rekommenderat att man använder en keramisk eller diamantslipstav för att underhålla den vassa eggen.

  Eftersom slipning med skärpstav och slipsten kan vara lite svår att bemästra i början, finns det andra enkla och effektiva sliphjälpmedel så som Miyabi knivslip med två sliphjul. Denna slip har 2 olika keramiska sliphjul, vilket gör att du får ett bra resultat samt att den är väldigt enkel att använda på alla typer av japanska knivar så som Miyabi, Chroma, Global, Mac, Tamahagane, Kai Shun etc. Eller om du vill göra det lätt för dig med en elektrisk knivslip för att på ett snabbt och enkelt sätt alltid ha sylvassa knivar. Då kan vi varmt rekommendera Chef's Choice elektrisk knivslip för japanska knivar.Om du vill slipa både japanska och europeiska knivar med samma elektriska knivslip, då har vi Chef's Choice elektrisk knivslip DUO för både japanska och europeiska knivar

  Fler produkter som kan vara intressanta

  Miyabi Santokukniv 18cm, Black 5000MCD

  Miyabi Santokukniv 18cm, Black 5000MCD

  4 495 kr
     
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.