Rohe Tryckkokare, 6.0 liter, 22cm, Monza - Tryckkokare
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Rohe Tryckkokare, 6.0 liter, 22cm, Monza

  Rohe - Art.nr: FYND-218241-6

  Rek. pris: 1 580 kr
  995 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Rohe Tryckkokare, 6.0 liter, 22cm, Monza

  En lättanvänd och gedigen Tryckkokare från tyska Rohe med många praktiska funktioner så som steglös inställning så att du dels kan köra med snabbläge eller vanlig inställning för trycket vilket gör att du alltid får ett bra resultat.

  Med tryckkokaren kan du lätt och enkelt tillaga maten på ett hälsosamt sätt samtidigt som du spar upp till 70% av tillagningstiden. Vad sägs om att kunna koka en köttgryta på 20 minuter, som vanligtvis tar ungefär en timme? Det blir inte lättare än så här att tillaga mat med en tryckkokare.


  • Helautomatiskt stängningssystem
  • Fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion  • Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
   Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Rohe Tryckkokare, 6.0 liter, 22cm, Monza

  En lättanvänd och gedigen tryckkokare från tyska Rohe med många praktiska funktioner så som steglös inställning så att du dels kan köra med snabbläge eller vanlig inställning för trycket vilket gör att du alltid får ett bra resultat.

  Med tryckkokaren kan du lätt och enkelt tillaga maten på ett hälsosamt sätt samtidigt som du spar upp till 70% av tillagningstiden. Vad sägs om att kunna koka en köttgryta på 20 minuter, som vanligtvis tar ungefär en timme? Det blir inte lättare än så här att tillaga mat med en tryckkokare.

  • Steglös inställning av trycket (från vanlig till snabb)
  • Helautomatiskt stängningssystem av locket som förhindrar att tryckkokaren öppnas under tryck
  • Hälsosam – ångkokningssystemet bevarar smak, mineraler och vitaminer
  • Ekonomisk – upp till 70 % kortare tillagningstid – tjockt gods och värmeledande botten
  • Plastdetaljerna håller sig svala
  • Volymmarkeringar på insidan
  • Tryckindikator
  • Flera säkerhetsanordningar för övertryck
  • Fungerar på alla typer av hällar inklusive induktion
  • Tillverkad i 18/10 rostfritt stål för lång hållbarhet
  • Enkel att hantera och sköta
  • Instruktioner på engelska och tyska

  Mått och specifikationer:
  Diameter (överkant till överkant): 22 cm ∅
  Volym: 6.0 liter


  Praktisk matlagning med Rohes's tryckkokare
  Mat som tillagas i Rohes tryckkokare behåller alla sina naturliga mineraler, därför smakar den bättre och är mer hälsosam. Tryckkokning är upp till tre gånger snabbare än att använda en vanlig kastrull.

  Tryckkokaren är säker, tyst och är lätt att hålla ren. Den enda gången tryckkokaren ger ifrån sig ljud är när man har för högt tryck. Detta är en praktisk varningsfunktion eftersom man då får både en visuell och hörbar varning att man måste sänka värmen på spisplattan.

  Tryckkokaren använder väldigt lite vatten eftersom den inte förlorar någon ånga genom avdunstning. Därmed är också uppvärmningstiden för tryckkokaren kortare. Tryckventilen på tryckkokaren är enkel och säker. Med locket avtaget kan tryckkokaren även användas till bakning, stekning eller rostning.

  Botten av tryckkokaren är extremt värmeledande för att på så sätt ge en så effektiv och jämn värmespridning. Tryckkokarens botten är tillverkad på ett sådant sätt att botten aldrig kommer att slå sig vid normal användning. Locket diskas för hand och själva grytan kan diskas i diskmaskin.

  Vid tillredning av till exempel en köttgryta tar du av locket från tryckkokaren och du kan därmed bryna köttet och grönsaker direkt i tryckkokaren. När du brynt ingredienserna färdigt slår du på önskad vätska, sätter på locket på tryckkokaren och fortsätter tillagningen under tryck. På så sätt behåller du alla smakerna från ingredienserna samt att du inte behöver använda flera kokkärl.

  Varför tillaga mat med en tryckkokare?
  Med en tryckkokare kan man spara upp till 70% av tillagningstiden. Till exempel att koka kött som vanligtvis kräver en timmes koktid är färdig redan efter ca 20 minuter. Hälsosamt! När du tillagar i en tryckkokare tas syret bort i själva kärlet vilket resulterar i att du behåller både matens färg, vitaminer och mineraler. På så sätt får du dels en hälsosammare mat samtidigt som maten ser aptitligare ut samt att den smakar bättre. Med den snabba tillagningen spar du även upp till ca 50% av energin.

  Vad kan jag koka i en tryckkokare?
  Praktiskt taget allting - Du kan koka, ångkoka, bräsera, bryna, tillaga kött, fisk, grönsaker, potatis, ris, grytor och soppor. Du kan dessutom konservera, göra saft, sterilisera och tillaga djupfrysta livsmedel i tryckkokaren.

  Välj rätt storlek på tryckkokaren
  Den vanligaste storleken på en tryckkokare är 4 och 6 liter. Detta är oftast en lämplig storlek för en familj på 2-4 personer.

  Fler produkter som kan vara intressanta

  Demeyere Ånginsats för tryckkokare, 22cm

  Demeyere Ånginsats för tryckkokare, 22cm

  275 kr
     
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.