Schulte-Ufer 2 x Stekpannor 28cm, Romana Komplett - Schulte Ufer - Stekpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Schulte-Ufer 2 x Stekpannor 28cm, Romana Komplett

  Schulte Ufer - Art.nr: SET-6362-28-6866-28

  Rek. pris: 3 575 kr
  2 395 kr
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Set med två stekpannor från Schulte Ufer, Romana Komplett

  Ett set med två stekpannor som kompletterar varandra på bästa sätt för att täcka de allra flesta behov i köket.

  Med denna uppsättning stekpannor får du alltid ett utmärkt stekresultat oavsett om du steker fettsnålt eller om du steker en köttbit. Speciellt utformad botten med små urgröpningar som möjliggör tillagning med mindre fett.


  • Protherm botten med kopparkärna
  • Kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktion

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Schulte Ufer 2 x Stekpannor, 28cm, Romana Komplett

  Välkommen till Sveriges största utbud av stekpannor!

  Det perfekta paret! Den perfekta kombinationen med två stycken stekpannor som kompletterar varandra på bästa sätt och som täcker de allra flesta behov i köket. Denna uppsättning från tyska Schulte Ufer ger dig möjlighet att alltid få ett utmärkt stekresultat oavsett om du steker fettsnålt (ägg, fisk eller köttfärs) eller om du steker en köttbit som kräver högre värme. Ett väldigt bra och prisvärt set för dig som vill ha två riktigt bra stekpannor.

  Detta set innehåller följande stekpannor:
  Schulte Ufer Stekpanna non-stick, Romana, 28cm
  Schulte Ufer Stekpanna, Romana, 28cm

  Utmärkt värmeledning hela vägen från botten upp till kanten. Speciellt utformad botten med små urgröpningar som möjliggör tillagning med mindre fett. Tack vare den speciella botten ligger inte ingredienserna i fettet, utan ovanpå och därmed stannar mycket av fettet kvar i stekpannan i istället för att följa med upp på tallriken. Stekpannorna har en tjock 3-lagers Protherm botten i rostfritt stål med en kopparkärna för en effektiv och jämn värmespridning utöver hela botten. Eftersom botten innehåller koppar reagerar den snabbt på ändring av temperatur vilket leder till att du får bättre kontroll av temperaturen.

  Tysklands mest sålda kokkärl!
  Detta är serien med stekpannor och kokkärl som har sålt i över 5 miljoner exemplar i bara Tyskland. Detta är en riktig kvalitetsklassiker med utmärkta funktioner och egenskaper. Stekpannorna kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktionshällar.

  Stekpanna 28cm, Romana, belagd
  Belagd stekpanna för stekning på lägre temperaturer. Utmärkt för fettsnål stekning och för mat som har en tendens att fastna. Idealisk för livsmedel som ägg, fisk och köttfärs. Stekpannan fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshällar.

  • XXStrong-diamant non-stick beläggning
  • Protherm botten med kopparkärna
  • Tjock 3-lager botten för jämn värmespridning
  • Droppfri hällkant
  • Värmeisolerat handtag
  • Kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktion
  • Kan användas i ugnen


  Stekpanna 28cm, Romana, utan beläggning
  Stekpanna utan beläggning som klarar lite hårdare tag och som passar utmärkt för stekning av kött. Med denna stekpanna kan du steka på högre temperaturer vilket är lämpligt vid tillagning av kött. Stekpannan fungerar på alla typer av spishällar inklusive induktionshällar.

  • Protherm botten med kopparkärna
  • Tjock 3-lager botten för jämn värmespridning
  • Droppfri hällkant
  • Värmeisolerat handtag
  • Kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktion
  • Kan användas i ugnen

  För att få ett perfekt tillagningsresultat krävs det en bra stekpanna och det är här Schulte Ufers stekpannor verkligen kommer till sin rätt. Varje enskild stekpanna är framtagen för sitt syfte och för att fylla sin funktion, allt för att i slutändan få det bästa tillagningsresultatet. Här finns det inga kompromisser, utan här är det funktionella stekpannor av allra högsta kvalitet, tillverkade av de bästa materialen.

  Det är viktigare med en bra stekpanna än en dyr spis!

  Mått och specifikationer - Stekpanna 1:
  Diameter toppen: 28 cm ∅ (överkant till överkant)
  Höjd: 4.9 cm

  Mått och specifikationer - Stekpanna 2:
  Diameter toppen: 28 cm ∅ (överkant till överkant)
  Höjd: 4.9 cm

  Material av högsta kvalitet
  Alla stekpannor är tillverkade av de allra bästa materialen när det gäller rostfritt stål, koppar och aluminium. Framtagna med det egna designteamet, ingenjörer och kockar som säkerställer att produkterna är lika vackra och funktionella samtidigt som de passar in till de vardagliga köksuppgifterna.

  Protherm – Blixtsnabb kopparbotten
  Protherm är Schulte Ufers egna framtagna botten med kopparkärna och med optimal värmeledning. Detta är Schulte Ufers premiumbotten som fungerar på alla typer av spishällar, inklusive induktion. Botten är tillverkad i 3 lager: Två lager rostfritt stål som omsluter kopparkärnan.

  När botten värms upp expanderar metallen en aning och för att säkerställa att stekpannan har en så stor kontaktyta mot spisplattan som möjligt samt att den står stadigt på plattan när stekpannan är varm har botten en aning konvex utformning. Den konvexa utformningen är speciellt anpassat för varje individuellt stekkärl för att på så sätt se till att man får ut maximal effekt och kontroll. Denna utformning är något som man endast ser på stekpannor, kastruller och grytor av högsta kvalitet.
  Stekpannorna har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

  Lätt att rengöra
  När man tog fram dom här stekpannorna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar stekpannorna på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas och att stekpannorna är lätt att hålla ren.

  Historien bakom Schulte Ufer
  Schulte Ufer började producera sina första högkvalitativa kokkärl och stekkärl för 125 år sedan, så det finns en lång och gedigen erfarenhet och kunskap i företaget gällande hur man bygger hållbara kokkärl av allra högsta kvalitet. Förutom den höga kvaliteten är samtliga produkter framtagna för att hålla för en lång tid framöver.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Leverans
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.