Schulte-Ufer Sautepanna, 28cm, Romana - Traktörpannor
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Schulte-Ufer Sautepanna, 28cm, Romana

  Schulte Ufer - Art.nr: 6869-957-28

  Rek. pris: 2 285 kr
  1 895 kr
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Sautepanna från Schulte Ufer, 28cm, Romana

  En rostfri sautepanna med non-stick beläggning från tyska Schulte Ufer som passar extra bra för fettsnål stekning samt stekning på lägre temperaturer. Riktigt bra allround sautepanna som passar för de allra flesta ändamål. Utmärkt värmeledning hela vägen från botten upp till kanten. Speciellt utformad botten med små urgröpningar som möjliggör tillagning med mindre fett.


  • XXStrong-diamant non-stick beläggning
  • Protherm botten med kopparkärna
  • Kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktion

  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Schulte Ufer Sautepanna, 28cm, Romana

  Välkommen till Sveriges största utbud av stekpannor!

  En rostfri sautepanna med non-stick beläggning från tyska Schulte Ufer som passar för stekning på lägre temperaturer och som passar för de allra flesta ändamål. Riktigt bra allround sautepanna i rostfritt stål med non-stick beläggning som passar extra bra för fettsnål stekning och för mat som har en tendens att fastna så som ägg, fisk och köttfärs. Men naturligtvis kan sautepannan även användas för andra livsmedel så som till exempel kött och kyckling.

  Utmärkt värmeledning hela vägen från botten upp till kanten. Speciellt utformad botten med små urgröpningar som möjliggör tillagning med mindre fett. Tack vare den speciella botten ligger inte ingredienserna i fettet, utan ovanpå och därmed stannar mycket av fettet kvar i sautepannan i istället för att följa med upp på tallriken.

  Sautepannan har en tjock 3-lagers Protherm botten i rostfritt stål med en kopparkärna för en effektiv och jämn värmespridning utöver hela botten. Eftersom botten innehåller koppar reagerar den snabbt på ändring av temperatur vilket leder till att du får bättre kontroll av temperaturen.

  Tysklands mest sålda kokkärl!
  Detta är serien med pannor och kokkärl som har sålt i över 5 miljoner exemplar i bara Tyskland. Detta är en riktig kvalitetsklassiker med utmärkta funktioner och egenskaper. Sautepannan kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktionshällar.

  För att få ett perfekt tillagningsresultat krävs det en bra panna och det är här Schulte Ufers pannor verkligen kommer till sin rätt. Varje enskild panna är framtagen för sitt syfte och för att fylla sin funktion, allt för att i slutändan få det bästa tillagningsresultatet. Här finns det inga kompromisser, utan här är det funktionella sautepannor av allra högsta kvalitet, tillverkade av de bästa materialen.

  Det är viktigare med en bra stekpanna än en dyr spis!

  • Rostfri sautepanna med non-stick beläggning
  • Protherm botten med kopparkärna
  • Tjock 3-lager botten för jämn värmespridning
  • XXStrong-diamant non-stick beläggning
  • Värmeisolerande handtag
  • Droppfri hällkant
  • Kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktion
  • Kan användas i ugnen
  • Handdisk rekommenderas

  Mått och specifikationer:
  Diameter toppen: 28 cm ∅ (överkant till överkant)
  Höjd: 6.3 cm

  Material av högsta kvalitet
  Alla sautepannor är tillverkade av de allra bästa materialen när det gäller rostfritt stål, koppar och aluminium. Framtagna med det egna designteamet, ingenjörer och kockar som säkerställer att produkterna är lika vackra och funktionella samtidigt som de passar in till de vardagliga köksuppgifterna.

  Protherm – Blixtsnabb kopparbotten
  Protherm är Schulte Ufers egna framtagna botten med kopparkärna och med optimal värmeledning. Detta är Schulte Ufers premiumbotten som fungerar på alla typer av spishällar, inklusive induktion. Botten är tillverkad i 3 lager: Två lager rostfritt stål som omsluter kopparkärnan.

  När botten värms upp expanderar metallen en aning och för att säkerställa att sautepannan har en så stor kontaktyta mot spisplattan som möjligt samt att den står stadigt på plattan när sautepannan är varm har botten en aning konvex utformning. Den konvexa utformningen är speciellt anpassat för varje individuellt stekkärl för att på så sätt se till att man får ut maximal effekt och kontroll. Denna utformning är något som man endast ser på pannor, kastruller och grytor av högsta kvalitet.
  Sautepannan har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

  Lätt att rengöra
  När man tog fram den här sautepannan har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar sautepannan på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas och att sautepannan är lätt att hålla ren.

  Historien bakom Schulte Ufer
  Schulte Ufer började producera sina första högkvalitativa kokkärl och stekkärl för 125 år sedan, så det finns en lång och gedigen erfarenhet och kunskap i företaget gällande hur man bygger hållbara kokkärl av allra högsta kvalitet. Förutom den höga kvaliteten är samtliga produkter framtagna för att hålla för en lång tid framöver.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Kunder som köpte den här produkten köpte även

  Kockhandduk Pro, 50x70cm

  Kockhandduk Pro, 50x70cm

  175 kr
     
  Leverans
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.