Schulte-Ufer Sauteuser, Set 2st, 18cm, 20cm, Profi-Line - Sauteuser
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Schulte-Ufer Sauteuser, Set 2st, 18cm, 20cm, Profi-Line

  Schulte Ufer - Art.nr: SET-6479-20-18

  Rek. pris: 2 155 kr
  1 595 kr
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Sauteuser Set 2st från Schulte Ufer, 18cm, 20cm, Profi-Line

  Ett set med två stycken rostfria sauteuser utan beläggning från tyska Schulte Ufer som är speciellt framtagna för beredning av kännsligare rätter så som såser eller till att fräsa tillbehör så som grönsaker. Ett riktigt bra komplement till en stekpanna i köket. Utmärkt värmeledning hela vägen från botten upp till kanten. Sauteuserna har en tjock 3-lagers Protherm botten i rostfritt stål med en kopparkärna för en effektiv och jämn värmespridning utöver hela botten.


  • Set med 2 sauteuser
  • Protherm botten med kopparkärna
  • Kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktion


  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Schulte Ufer Sauteuser Set 2st, 18cm, 20cm, Profi-Line

  Välkommen till Sveriges största utbud av stekpannor!

  Ett set med två stycken rostfria sauteuser utan beläggning från tyska Schulte Ufer som är speciellt framtagna för beredning av kännsligare rätter så som såser eller till att fräsa tillbehör så som grönsaker. Ett riktigt bra komplement till en stekpanna i köket. Utmärkt värmeledning hela vägen från botten upp till kanten.

  Detta set innehåller följande sauteuser:
  Schulte Ufer Sauteuse, Profi-Line, 18cm
  Schulte Ufer Sauteuse, Profi-Line, 20cm

  Sauteuserna passar även perfekt till att bryna, fräsa lök eller varför inte smörslunga champinjoner. I vissa såsrecept så som bearnaisesås och hollandaisesås rekommenderas vattenbad och där passar sauteuserna perfekt. Den välvda insidan gör att det inte finns några skarpa kanter och man kommer åt att röra och vispa längst hela botten vilket gör att såsen inte bränner fast.

  Sauteuserna har en tjock 3-lagers Protherm botten i rostfritt stål med en kopparkärna för en effektiv och jämn värmespridning utöver hela botten. Eftersom botten innehåller koppar reagerar den snabbt på ändring av temperatur vilket leder till att du får bättre kontroll av temperaturen. Sauteuserna kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktionshällar.

  För att få ett perfekt tillagningsresultat krävs det en bra panna och det är här Schulte Ufers pannor verkligen kommer till sin rätt. Varje enskild sauteuse är framtagen för sitt syfte och för att fylla sin funktion, allt för att i slutändan få det bästa tillagningsresultatet. Här finns det inga kompromisser, utan här är det funktionella sauteuser av allra högsta kvalitet, tillverkade av de bästa materialen.

  Det är viktigare med en bra stekpanna än en dyr spis!

  • Rostfria sauteuser
  • Set med 2 sauteuser
  • Protherm botten med kopparkärna
  • Tjock 3-lager botten för jämn värmespridning
  • Värmeisolerat handtag
  • Droppfri hällkant
  • Kan användas på alla typer av spishällar inklusive induktion
  • Kan användas i ugnen
  • Kan diskas i diskmaskin

  Mått och specifikationer - Sauteuse 1:
  Diameter toppen: 20 cm ∅ (överkant till överkant)
  Höjd: 7.8 cm
  Volym: 1.5 liter

  Mått och specifikationer - Sauteuse 2:
  Diameter toppen: 18 cm ∅ (överkant till överkant)
  Höjd: 7.2 cm
  Volym: 1.2 liter

  Material av högsta kvalitet
  Alla sauteuser är tillverkade av de allra bästa materialen när det gäller rostfritt stål, koppar och aluminium. Framtagna med det egna designteamet, ingenjörer och kockar som säkerställer att produkterna är lika vackra och funktionella samtidigt som de passar in till de vardagliga köksuppgifterna.

  Protherm – Blixtsnabb kopparbotten
  Protherm är Schulte Ufers egna framtagna botten med kopparkärna och med optimal värmeledning. Detta är Schulte Ufers premiumbotten som fungerar på alla typer av spishällar, inklusive induktion. Botten är tillverkad i 3 lager: Två lager rostfritt stål som omsluter kopparkärnan.

  När botten värms upp expanderar metallen en aning och för att säkerställa att sauteuserna har en så stor kontaktyta mot spisplattan som möjligt samt att den står stadigt på plattan när sauteusen är varm har botten en aning konvex utformning. Den konvexa utformningen är speciellt anpassat för varje individuellt stekkärl för att på så sätt se till att man får ut maximal effekt och kontroll. Denna utformning är något som man endast ser på stekpannor, kastruller och grytor av högsta kvalitet.
  Sauteuserna har en speciellt utformad droppfri hällkant som ser till att du undviker att spilla när du häller ut vätskor.

  Lätt att rengöra
  När man tog fram dom här sauteuserna har man lagt ned mycket tid och resurser på att se till att man utformar sauteuserna på ett sådant sätt att man undviker att smuts och bakterier samlas och att sauteuserna är lätt att hålla ren.

  Historien bakom Schulte Ufer
  Schulte Ufer började producera sina första högkvalitativa kokkärl och stekkärl för 125 år sedan, så det finns en lång och gedigen erfarenhet och kunskap i företaget gällande hur man bygger hållbara kokkärl av allra högsta kvalitet. Förutom den höga kvaliteten är samtliga produkter framtagna för att hålla för en lång tid framöver.

  Hitta rätt stektemperatur:
  Maten blir inte klar snabbare på högre värme. Den blir bränd!

  155° Smöret börjar bli ljusbrunt.
  165° Smöret är mellanbrunt och har lägsta stektemperatur.
  170° Smöret tystnar och vi har lämplig temperatur för de allra flesta maträtterna.
  185° Smöret är mörkbrunt med svagt bränd smak, lämpligt endast för kortare stekning.
  200° Smöret är brunsvart med bränd smak och är olämpligt för stekning.

  Leverans
  Leveranstid: Beställningsvara - ca 10 dagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.