Victorinox Santokukniv, 17cm, Grand Mâitre - Fyndhörnan
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Victorinox Santokukniv, 17cm, Grand Mâitre

  Victorinox - Art.nr: FYND-7.7303.17G

  Rek. pris: 1 270 kr
  795 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Santokukniv 17cm, Grand Mâitre från Victorinox

  En smidd santokukniv från schweiziska Victorinox ur Grand Mâitre serien. Kniven är tillverkad av rostfritt, härdat stål med hög kolhalt vilket ger den en enastående skärpa och hållbarhet. Kniven är smidd i ett enda stycke med nitat handtag.


  • Victorinox santokukniv
  • Grand Maïtre serien
  • Bra balans i kniven
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Victorinox Santokukniv 17cm, Grand Mâitre

  En smidd santokukniv från schweiziska Victorinox ur Grand Mâitre serien. Kniven är tillverkad av rostfritt, härdat stål med hög kolhalt vilket ger den en enastående skärpa och hållbarhet. Kniven är smidd i ett enda stycke med nitat handtag.

  Victorinox Grand Maïtre kniven har en sömlös övergång mellan bladet och det ergonomiska handtaget vilket ger en perfekt balanserad kniv som också är mycket elegant. Levereras i en presentförpackning.

  Slipning:
  Knivarna från Victorinox kommer ut från fabriken med en väldigt vass egg. För att bibehålla den vassa eggen, bör knivarna dock ibland slipas. Det finns många olika slags slipverktyg och de varierar i hur lättanvända och bra dom är.

  Victorinox rekommenderar att man med jämna mellanrum slipar knivarna med en våt- eller keramisk slipsten. Mellan slipningarna är det rekommenderat att man använder en fin keramisk eller diamantslipstav för att underhålla den vassa eggen.

  Eftersom slipning med skärpstav och slipsten kan vara lite svår att bemästra i början, finns det andra enkla och effektiva sliphjälpmedel så som Zwilling Twin Sharp select knivslip med två sliphjul. Denna slip har 2 olika keramiska sliphjul, vilket gör att du får ett bra resultat samt att den är väldigt enkel att använda på alla typer av europeiska knivar så som Zwilling, Böker, Victorinox, Fiskars, OBH Nordica etc.

  Eller om du vill göra det lätt för dig med en elektrisk knivslip för att på ett snabbt och enkelt sätt alltid ha sylvassa knivar. Då kan vi varmt rekommendera Chef's Choice elektrisk knivslip för europeiska knivar.Om du vill slipa både europeiska och japanska knivar med samma elektriska knivslip, då har vi Chef's Choice elektrisk knivslip DUO för både japanska och europeiska knivar

  Kunder som köpte den här produkten köpte även

  Victorinox Kockkniv, 20cm, Grand Mâitre

  Victorinox Kockkniv, 20cm, Grand Mâitre

  895 kr
     
  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.