Zassenhaus Kaffekvarn Santiago Bok - Kaffekvarnar
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Zassenhaus Kaffekvarn Santiago Bok

  Zassenhaus - Art.nr: Z-040098

  Rek. pris: 1 649 kr
  1 549 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Kaffekvarn från Zassenhaus, Santiago Bok

  En manuell kaffekvarn från tyska Zassenhaus som har ett riktigt kvalitetsmalverk tillverkat av stål och med en riktig malkrona, så att du får ett jämnt och fint kaffe. Du kan enkelt ställa in önskad malningsgrad så att det passar just din smak.


  • Kaffekvarn från Zassenhaus
  • Malverk med riktig malkrona
  • Uppsamlingslåda för 5-6 koppar
  • 25 års garanti
  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Zassenhaus Kaffekvarn Santiago Bok

  Manuell kaffekvarn från tyska Zassenhaus som anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Denna Zassenhaus kaffekvarn har ett högkvalitativt malverk gjort av stål med en riktig malkrona och en ring i högkvalitativt stål. Malverket är lätt att justera efter hur fint eller grovmalet kaffe man önskar. Till skillnad från de flesta konkurrenter stannar inställningen på plats hur mycket man än mal.

  Malverket är i det närmaste outslitligt och kommer med 25 års garanti. Uppsamlingslådan rymmer malt kaffe för cirka 5-6 koppar.

  • Uppsamlingslåda för 5-6 koppar
  • 25 års garanti
  • Tillverkad av tyska Zassenhaus

  Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar med gedigen design. Och när det kommer till att frigöra oljorna och aromerna från kaffebönorna, så har en manuell kvarn en fördel gentemot de elektriska kaffekvarnarna. När man använder en manuell kvarn undviker man att de snabbt roterande bladen i en elektrisk kaffekvarn avger värme och därigenom även kan påverka smaken på ditt kaffe.

  Om man är på jakt efter en riktigt god kopp kaffe, då är en manuell kaffekvarn en viktig del.

  Skötselråd:
  Rekommenderat är att man rengör malverket med jämna mellanrum. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malkronan. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent neråt.

  Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och riskerar då att malverket rostar.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.