Zwilling Santokukniv 18cm Twin 1731 - Zwilling - Köksknivar
Alltid fri fraktAlltid fri frakt
Öppet köp 90 dagarÖppet köp 90 dagar
Snabbt & enkeltSnabbt & enkelt
Telefon kundtjänst
Kundtjänst
   
  Kategorier
  Fri frakt på allt
  Öppet köp i 90 dagar

  Zwilling Santokukniv 18cm Twin 1731

  Zwilling - Art.nr: 31867-181

  Rek. pris: 4 999 kr
  4 595 kr
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar
  Alltid fri frakt & Öppet köp 90 dagar

  Santokukniv 18cm från Zwilling, Twin 1731

  En exklusiv och mångsidig santokukniv som kan användas till det mesta såsom att skala, hacka, skiva, putsa kött och mycket mer, Santoku designen kombinerar de bästa delarna hos en kockkniv och en hacka där du får exakta och raka snitt när du jobbar med kött, fågel, fisk och grönsaker.


  • Santokukniv 18cm
  • En riktig klassiker i köket
  • Skärpa som håller i sig  Läs mer om produkten nedan och se passande tillbehör
  Läs mer om produkten nedan Läs mer om produkten nedan
  Produktbeskrivning

  Zwilling Santokukniv 18cm, Twin 1731

  En japansk inspirerad kökskniv som har ett brett och kraftigt blad. Används till att skära och hacka alla sorters grönsaker, frukter, färska kryddor och kål. Den breda klingan gör att det blir luft mellan bord och knogarna på handen. Eggen är speciellt slipad, så att santokukniven är extra vass. En riktigt praktisk allroundkniv för köket som kan användas till det mesta

  En exklusiv serie knivar med ebenholts handtag och Cronidur 30 stål.

  Twin 1731 av Zwilling J.A. Henckels är en speciellt designad knivserie av den internationellt kände arkitekten och designern Matteo Thun. Han togs in för att utveckla den optimala kniven gällande funktionen och designen. Harmoni av material och funktion - Klassisk och beprövad, men samtidigt helt innovativ. Kombinationen av exklusiva material och ny teknik gör Twin 1731 till ett riktigt mästerverk.

  Kvalitet - Exklusiva specialstålet Cronidur 30 med hårdhetsgraden 60 Rockwell för bibehållen skärpa, rostbeständighet och stabilitet i kniven.

  Precision - Knivarna är smidda med precision från ett stycke stål för att uppnå optimal geometri, vilket är en förutsättning för bra skäregenskaper och precision. Skärpan kontrolleras med laserprecision.

  Det eleganta och högkvalitativa handtaget tillverkat av obehandlat Makassar Ebony trä ger kniven optimal komfort och karaktär. En elegant Zwilling J.A. Henckels logo är också ingraverad i handtaget.

  Kniven i sin renaste form - Twin 1731

  • Högkvalitativt stål - Zwilling J.A. Henckels specialstål Cronidur 30
  • Ergonomiskt handtag - Tillverkad av Makassar Ebony trä för bästa komfort och stabilitet
  • Behåller skärpan – Knivens egg är tillverkad för att ge maximal skärpa och hållbarhet
  • Rätt balans - Kniven har en perfekt balans för bästa kontroll
  • Tillverkad i Tyskland - Kniven är tillverkad i Solingen, Tyskland
  • Garantier - Livstidsgaranti på material- och produktionsfel
  • Lätt att slipa - Det är enkelt att slipa upp kniven vid behov


  Zwilling J.A. Henckels är en världsledande tillverkare av högkvalitativa knivar med mer än 270 års erfarenhet.

  Det är stor skillnad mellan en kniv och en kniv. Stålets kvalitet och framställningsprocess är avgörande faktorer när det gäller knivar med kvalitet. Det är en utmaning att kunna tillhandahålla bra och funktionella knivar som passar alla tillfällen och behov, men med Zwilling J.A. Henckels långa erfarenhet och kompetens har man idag ett väldigt komplett sortiment av knivar som passar allas behov.

  En enkel och bra knivslip till dina Zwilling knivar:
  Eftersom slipning med skärpstav och slipsten kan vara lite svår att bemästra i början, finns det andra enkla och effektiva sliphjälpmedel så som Zwilling Twin Sharp Select. Denna knivslip har 2 olika keramiska slipspår, vilket gör att du får ett bra resultat samt att den är väldigt enkel att använda på alla typer av Zwilling knivar förutom tandade och deba slipade knivar.

  Om man vill slipa med slipsten rekommenderar vi Zwillings dubbelsidiga slipstenar Zwilling Twin Slipset som då täcker alla behov allt ifrån att reparera skador på eggen till att ge knivarna en fin skärpa. Dessa slipstenar kan naturligtvis även användas för andra knivmärken också.

  Leverans
  Leveranstid: 1-6 arbetsdagar

  Fraktfri leverans med Posten inom Sverige!

  Din beställning skickas fraktfritt inom Sverige med Posten. Vi erbjuder även ytterligare fraktalternativ som möjliga extratjänster om man önskar. Vi strävar efter att kunna leverera varorna så snabbt och smidigt som möjligt.

  Öppet köp & Garantier

  Öppet köp och Ångerrätt
  Alltid 90 dagar öppet köp hos oss. Vi erbjuder dig möjligheten att ångra ditt köp utan speciell anledning i 90 dagar.
  Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och vara i väsentligt oförändrat skick vilket även inkluderar produktförpackningen. Kunden står för returporto. Öppet köp gäller endast privatpersoner och ej företag.

  Garantier
  Vi efterföljer gällande garantilagstiftning samt följer konsumentverkets rekommendationer gällande garantier.